GSM Powerbank med kamera og SIM-kort

SKU: 10-110 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 590,00 kr
Pris inkl. MVA 1 908,00 kr
- +

Produktbeskrivelse GSM Powerbank med kamera og SIM-kort

GSM powerbank med kamera og SIM-kort. Denne spionkraftbanken inneholder alt du trenger for upåfallende overvåking av rom som du trenger for å være under kontroll. Bærbar lader inkluderer et kamera, lytteenhet, et microSD-kort for å lagre postene og SIM-kort for kommunikasjon og avlytting eksternt.

Enheten støtter mobiler GSM 850/900/1800/1900MHz, så du vil ikke ha noen problemer med å koble til fra hvor som helst i verden. Kamera skjult i en bærbar lader er ideelt for bruk som overvåking eller hjemmesikkerhet. Bare kjøp et nytt SIM-kort fra en hvilken som helst leverandør, og sett det inn i enheten og microSD-kortet til maksimalt 32 GB sett det også inn i   sporet ved siden av SIM-kortet i enheten, og du kan starte spionaksjonen.

Gsm powerbank med kamera

Skjult kamera i ekstern lader har innebygget følsom mikrofon og tillater videoopptak med lyd. Alle poster lagres på microSD-kortet. Lader med kamera du kan styre kameraet via telefonen din via kommandoene i form av SMS til telefonnummeret til SIM-kortet, som ligger i enheten. Dette lar deg fjernstarte opptak av video med lyd, eller bare lyden separat. Du kan også stille inn lyddeteksjonsfunksjonen og enheten vil ringe deg tilbake så snart det fanges opp en lyd over 65 desibel. Avlyttingsfunksjonen kan også starte ved å ringe til telefonnummeret på SIM-kortet i enheten, som automatisk mottar anropet ditt og du vil høre hva som skjer i nærheten. Eksternt batteri er fullt funksjonelt og med det kan du lade telefonen, nettbrettet eller en hvilken som helst annen enhet som kan lades opp via POWERBANK. Kameraet fungerer selv når enheten bare lader, så du kan bruke den kontinuerlige strømforsyningen takket være at du ikke er begrenset til batteristrømforsyning.

Gsm powerbank med kamera på simkort

Egenskaper:

  • Kamera skjult i en ekstern lader
  • Mulighet for opptak selv når batteriet er ladet
  • Kommunikasjon via SIM-kortet og din mobiltelefon
  • Alarmfunksjonen over 65 dB og et tilbakeringing til din mobiltelefon
  • Funksjon av avlytting ved å ringe til SIM-kortet i Power Bank


Spesifikasjoner:

Piksel: 2 millioner piksler
Videooppløsning: 480x320
Nettverksstøtte: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Innebygd mikrofon: ja
Batterikapasitet: 4000 mAh
Ladetid: 4 ~ 6 timer
Minnekort: Micro SD/TF-kort maks. 32 GB
USB-utgang: 1A-2A
Ladespenning: DC-5V
Batteri: Li-ion batteri
Vekt: 200 gram
Mål: 75x120x15mm
Driftstemperatur: -10 til 60 ℃

Innhold:

1x GSM Power Bank
1x USB-ladekabel for iPhone og smarttelefoner
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter