Om oss

Selskap

Efeel.com er en av de største Internett-forhandlerne av kameraer - spion, CCTV, bil, sikkerhetskameraer. Efeel.com ble grunnlagt i 2009, og har hovedkontor i Slovakia (sentral-Europa). Vår forretningsfilosofi er enkel: gi forbrukere og bedrifter det de vil ha, når de vil ha det. Vi slutter aldri å forbedre driften vår i verdensklasse ved å sette kundene våre – og deres behov – først.

Media Leaders Ltd. har et internasjonalt anerkjent kvalitetsstyringssystemsertifikat ISO 9001:2015
Klikk for mer info
iso-sertifikat 9001:2008

Produkter

Vi tilbyr våre kunder hundrevis av produkter, og vår liste over produktkategorier og produkttilbud vokser hver dag. Efeel-kunder vet at de får de beste prisene og eksklusive tilbudene på et stort utvalg produkter som sikkerhetskameraer, CCTV-kameraer, bilkameraer, spionkameraer og mange flere.

Vårt gode forhold til alle de store leverandørene betyr at kundene våre alltid vil finne spesialtilbud på varme produkter fra hver produktseksjon. Og for å hjelpe kundene våre med å velge de riktige produktene, gjør vi det enkelt å finne tilgjengelighet, priser, anmeldelser og vurderinger.


Service

Hos Efeel.com har vårt fokus alltid vært på å hjelpe kunder med å spare tid og penger. Derfor har vi investert i å bygge et nettsted som lar dem administrere kontoene sine på en sikker måte uten innblanding. Det er den styrkende, 24/7 selvbetjeningstilnærmingen som sikrer at vi holder kundene våre fornøyde og prisene våre konkurransedyktige .