WiFi spion HD-kamera skjult i briller med berøringskontroll

SKU: 10-174 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 599,96 kr
Pris inkl. MVA 1 920,00 kr
- +

Produktbeskrivelse WiFi spion HD-kamera skjult i briller med berøringskontroll

WiFi spion HD-kamera skjult i briller med berøringskontroll. Disse spionbrillene har den perfekte kamuflasjen mot enhver mistanke, da de fungerer som et stilig supplement til antrekket ditt. Stilige og spionbriller har praktisk bruk for ubemerket opptak av omgivelser, og for ultralett konstruksjon på kun 40g er de komfortable til hverdagsbruk. Samtidig trenger du ikke trykke på noen knapper da de kun reagerer på berøring . Med disse spionbrillene tar du opp nøyaktig det du ser mens du har hendene fri, uten å vekke mistanke. En annen fordel er direkteoverføring via WiFi-forbindelse direkte til mobiltelefonen din via «Pro iCam» -applikasjonen, som er gratis tilgjengelig for Android og iOS . Med appen kan du ikke bare se tatt bilder, men også spille av innspilte videoer. Takket være P2P-støtte kan brillene kobles til internett ved hjelp av en mobiltelefon for å lage et WiFi Hotspot og tillate å se live-opptak på internett for vennene dine.

Kameraet er innebygd i brillerammen og skanner gjennom en enveis gjennomsiktig plast, noe som sikrer hemmeligholdet. Kameraet er ikke synlig for det blotte øye eller i noen vinkel , eller i bakgrunnsbelysning. Betjeningen er ganske enkel via berøringsputen på utsiden av brilleinnfatningen og er også designet for å være usynlig. Berøringsspionbriller med HD-kamera + P2P live video + WiFi til salgs på nettet.

Kameraet er nøyaktig skjult i brilleinnfatningen

Brillene med kamera har gjennomsiktige klare linser.

wifi HD-kamera i briller

Brillene har en innebygd bevegelsessensor som kan registrere bevegelse og deretter varsle deg via varsling direkte til mobilen via «Pro iCam»-applikasjonen . En nyttig funksjon når du skal forlate kontoret, men samtidig må du være sikker på at ingen kommer til å besøke skrivebordet ditt mens du er borte. Ta bilder tas opp i Full HD ved 1920x1080p ved 30fps på et microSD-kort opptil maksimalt 64GB . Brillene er utstyrt med et integrert oppladbart batteri med en kapasitet på 280 mAh , som er bygget direkte i den avtakbare brillearmen og sikrer kameradrift i ca 75 minutter. Hvis du trenger å lade batteriet, løsne armen og lad det opp via mikro-USB-kabelen . Den store fordelen er at det er en ekstra arm med batteri i pakken, som du fester på brillene mens du lader det andre batteriet . Dette lar deg ta opp video kontinuerlig. Du vil også sette pris på funksjonen med å lade batteriet gjennom Powerbanken , som sikrer at du alltid har et oppladet batteri for hånden.

stilige og elegante briller med kamera

Spionbriller er det perfekte valget for deg hvis du trenger å gjøre et diskret opptak av et møte uten mistanke . Brillene har et bredt bruksområde, fordi du kan bruke dem, for eksempel på ferie, konsert eller ved opptak av ulike livserfaringer. Ved å koble Full HD-brillene til datamaskinen din via USB, fungerer de som en minnekortleser, og du kan laste ned innspilte videoer og bilder direkte til din PC eller laptop.

skjult kamera i briller

Egenskaper:

Elegante briller med HD-kamera
Berøringskontroll på brillearmen
Bevegelsessensor med varselvarsel
Støtte for WiFi-tilkobling og P2P
Bruker microSD-kort opptil 64 GB

Spesifikasjoner:

Optikk: 2,0 MP CMOS
Videooppløsning: 1920x1080p
Bildeforhold: 30fps
Videokomprimering: H.264
Videoformat: AVI
Skannevinkel: 70°
Minnekort: microSD-kort 8-64GB
Batteri: 280 mAh
Batterilevetid: ca. 75 minutter (arbeidstid)
Ladetid: 1-2 timer
Nettverkstilkobling: P2P, WiFi
Strømforsyning: DC-5V
Strømkabel: micro USB
Systemstøtte: iOS, Android
Dimensjoner: 149mm x 146mm x 41mm
Vekt: 40 g

Pakkeinnhold:

1x WiFi-briller med kamera
2x Brillearm med batteri
1x ladeadapter for armer
1x Micro USB-kabel
1x rengjøringsklut
1x USB med programvare
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter