Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bærbart batteri

SKU: 11-037 Jeg har et spørsmål
Produsent /
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 990,00 kr
Pris inkl. MVA 1 188,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bærbart batteri

Veho Pebble Pro XT-13200mA h bærbart batteri og lader for mobiltelefoner, MP3-spillere, GPS-enheter, kameraer og mange andre produkter.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh bærbar batterilader for mobile enheter og bærbare datamaskiner

PEBBLE™ Pro-XT er nødvendig tilbehør for alle som opplever at de mangler strøm når de reiser eller er borte fra strømnettet i lengre perioder. PEBBLE™ Pro-XT kommer med 10 kontakter for de mest populære bærbare/notebooks/nettbrett og 5 kontakter for de mest populære telefonene (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT har muligheten til å velge riktig spenning for enheten din og muligheten til å lade både den bærbare datamaskinen og telefonen samtidig. PEBBLE™ Pro-XT leveres med en multiregional ladeadapter slik at du kan lade opp uansett hvor du skal.

Ikke bare lader den populære mobile enheter som iPhone (med egen kabel), Blackberry, iPad, den lader også de fleste vanlige bærbare datamaskiner.

Med sin enorme 13200mah-vurdering kan den lade en iPhone over 10 ganger og med 5 forskjellige mobiltelefontips og 10 forskjellige bærbare tips (16v og 19v ved 3,5A utgang) er den virkelig universell.

*Vær oppmerksom på at dette produktet ikke inkluderer Apple Lightning-kontakten*


Nøkkelegenskaper: Veho Pebble Pro XT-lader og batteri for bærbar PC og nettbrett

- Massiv kapasitet på 13200mAh som er i stand til å utvide de fleste populære bærbare datamaskiner/nettbøker/nettbrett opp til 3,5 amp med minimum 2 til 5 timers brukstid (avhengig av enhetsspesifikasjoner)
- 10 kontakter for de mest populære bærbare datamaskiner/nettbøker/notatbøker og 5 portable enhetskontakter for Blackberry/smarttelefoner/andre bærbare USB-enheter
- Automatisk avstengingsmodus for å beskytte mot kortslutning, overstrøm, overlading og overutlading
- Lading med dobbel port for laptop og telefon samtidig
- Sendes med hovedladeadapter for flere regioner, perfekt for lading mens du er på farten uansett hvilket land du er i.

Boksen inkluderer:

- Pebble Pro
- 10 kontakter for bærbare datamaskiner
- 5 kontakter for telefoner
- Multi Region ladeadapter
- Veske
- Bruksanvisningen

Vær oppmerksom på at VCC-A010-PRO-XT for øyeblikket ikke inneholder et tips om å lade noen Macbook. Vær også oppmerksom på at PEBBLE™ Pro-XT kun er laget for å lade bærbare og bærbare datamaskiner gjennom DC-porten og USB-ladbare enheter gjennom USB-porten. Den vil ikke lade andre elektroniske enheter som ikke faller inn i noen av disse kategoriene.


Veho Pebble Pro-XT batteri og lader for din bærbare datamaskin og nettbrett

Kommentarer

Andre produkter