USB-ladekabel med innebygd FULL HD-kamera og 8GB minne

SKU: 10-135 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 999,96 kr
Pris inkl. MVA 1 200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse USB-ladekabel med innebygd FULL HD-kamera og 8GB minne

USB-ladekabel med innebygd FULL HD-kamera og 8 GB minne – kan brukes som lader for smarttelefoner eller som USB-stasjon for dataoverføring takket være 8 GB minne, eller som hemmelig kamera. Et unikt spionprodukt i unikt design som du kan kjøpe i vår e-butikk. Ved første øyekast ser den ut som standard USB -ladekabel med mini-USB-port, men den skjuler også et sofistikert Full HD-kamera med en mikrofon som tar opp video i 1920*1080 HD med klart bilde og lyd.

Det er virkelig en veldig sofistikert enhet som ikke har noen knapper og ingen indikatorer som viser at det integrerte kameraet tar opp. Ingen i nabolaget ditt vil ikke vite at denne ladekabelen har et innebygd kamera .

Det handler virkelig om videoopptakene over gjennomsnittet (fanget av dette minikameraet).

kamera i usb-kabel
Kameraet i ladekabelen er veldig enkelt å bruke , du trenger ikke å lade enheten eller installere ekstra programvare eller kjøpe micro SD-kort. Bare koble kabelen til nettverket, så er enheten automatisk klar, og det er opp til deg om du stiller inn til å starte opptak av video ved bevegelsesdeteksjon eller til innstilt tid. Enheten tar opp i det interne flashminnet og hvis full kapasitet er full, begynner enheten å overskrive de eldste postene i "løkken". Du lader bare mobiltelefonen din over denne spionkabelen og du vil ha kontroll over hva som skjer på kontoret under ditt fravær, eller det er nok å koble kabelen til PC-en i standby-modus uten at noen legger merke til det.
Egenskaper:


Høykvalitets Full HD 1080p-bilde med lyd
upåfallende, praktisk design uten knapper og indikatorer
Flash disk 8GB
Smarttelefon ladekabel
Bevegelsesdeteksjonsfunksjon


Spesifikasjoner:

Videoformat: AVI
Videooppløsningsforhold: 1920x1080p
Videobildehastighet: 30 fps
Grensesnitttype: Mini USB 8pin
Minnemedier: Internt 8 GB minne
Ladespenning: DC 5V

Pakken inkluderer:

1 x USB-ladekabel med mini USB-port
1 x manuell
1 x etui

Kommentarer

Andre produkter