SPY KIT - FULL HD WiFi-kamera i briller + Spy-øretelefon

SKU: 10-154 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 3 399,96 kr
Pris inkl. MVA 4 080,00 kr 4 440,00 kr
- +

Produktbeskrivelse SPY KIT - FULL HD WiFi-kamera i briller + Spy-øretelefon

SPY KIT - FULL HD WiFi-kamera i briller + Spy-ørestykke, gir live overføring av bilde med WiFi/P2P + sanntidskommunikasjon via spiontelefon. Elegante briller med FULL HD-kamera og WiFi sammen med en spionøretelefon er den ideelle spionkombinasjonen for uobservert sporing og kommunikasjon. Spionbriller vil ta seg av direkteoverføring av skannede bilder og med Bluetooth Spy-telefonen kan du kommunisere med den andre personen på telefonen. Det unike spionsettet finner sin bruk i ulike livssituasjoner når du trenger hemmelig hjelp på telefonen, men du må også sørge for live videooverføring. finner sin bruk i en rekke vanskelige situasjoner, når det er behov for diskret hjelp via telefonen, og også hvis videooverføring er nødvendig.

SETT - Elegante briller med HD-kamera og Spy-ørestykke = Livestream med WiFi/P2P + Sanntidskommunikasjon via Spy-ørestykket

Briller med FULL HD spionkamera + P2P live videooverføring + WiFi. Elegante spionbriller gir diskret opptak av omgivelsene og er et stilig tilbehør for hverdagsbruk. Med disse spionbrillene tar du opp nøyaktig det du ser og samtidig har du frie hender for å unngå mistanke om at du spiller inn. En annen fordel er direkte WiFi-overføring direkte til mobiltelefonen din gjennom "Pro iCam" -applikasjonen, som er gratis tilgjengelig for Android og iOS . Med appen kan du ikke bare se de skannede bildene, men også spille av dine allerede innspilte videoer. Takket være P2P-støtte kan briller kobles til internett ved hjelp av en mobiltelefon som du oppretter et WiFi-hotspot gjennom, slik at vennene dine kan se en live internett-post.

Kameraet er virkelig lite iøynefallende, og det kan ikke sees i det hele tatt

Full HD-kamera i spionbriller
I brillene er det en innebygd bevegelsessensor som kan fange opp bevegelse og deretter varsler deg i form av varsling direkte til mobiltelefonen din via «Pro iCam». Det er ideelt når du forlater kontoret og du ønsker å bli informert under fraværet om noen kommer i nærheten av skrivebordet ditt. Det fangede bildet tas opp i Full HD-oppløsning på 1920 x 1080p med 25 fps per sekund på microSD-kort opp til en maksimal kapasitet på 128 GB. Brillene er utstyrt med et integrert oppladbart 220 mAh batteri, innebygd i brilleinnfatningen. Lading av batteriet leveres via den medfølgende mikro-USB-kabelen.
wifi-kamera i briller med støtte 128gb

Spionbriller er det perfekte valget for deg i situasjoner når du trenger å ta opp et møte i hemmelighet uten mistanke om opptak. Goggles har en lang rekke bruksområder, fordi du også kan bruke dem til ferie, konsert, sport eller andre aktiviteter, når du vil ta opp opplevelsene dine. Etter å ha koblet Full HD-briller til datamaskinen din via USB, fungerer de som en minnekortleser, og du kan laste ned videoer og bilder direkte til din PC eller bærbare.

skjult wifi-kamera med P2P-overføring

Egenskaper til briller:

i tillegg til Elegante solbriller for fritidsbruk med kamera
i tillegg til Full HD-video
i tillegg til Bevegelsessensor med varsler
i tillegg til WiFi og P2P-støtte
i tillegg til Bruker microSD-kort på opptil 128 GB

Spesifikasjoner for briller:

Brikke: Hi3518E V200
Optikk: 1,0 MP CMOS (OV9712
Bildeoppløsning: 4032x3024
Videooppløsning: 1920x1080p
Bildehastighet: 25fps
Videokomprimering: H.264
Opptaksvinkel: 90°
Minnekort: microSD-kort 4-128GB
Batteri: 220 mAh
Ladetid: 2-3 timer
Batterilevetid: opptil 2 timer (arbeidstid)
Nettverkstilkobling: P2P, WiFi
Strømforsyning: DC-5V
Strømkabel: mikro USB
Systemstøtte: iOS, Android
Mål: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Vekt: 160 g

Spion håndsett med bluettooth 5W forsterker den nyeste modellen hver av oss kjenner til livssituasjonene når du ville satt pris på om noen kunne gi deg råd, eller å hjelpe i en vanskelig situasjon, uten at noen vet om det. Den er designet for studenter under eksamener, for handelsmenn under forretningsmøter og for andre situasjoner.

Spiontelefonen er en revolusjonerende enhet som lar deg koble til noen på avstand via mobiltelefonen eller senderen din, uten at noen vet det. Prinsippet er enkelt, bare sett den trådløse spion-øretelefonen (som ikke er synlig på grunn av dens miniatyrstørrelse) inn i øret, og heng på halsen bluetooth-kjedet (for sammenkobling med en mobiltelefon) med ultrakraft og en 5W effektforsterker , hvorigjennom signalet overføres trådløst inn i øretelefonen, hvor signalet endres til stemme.

Vi anbefaler kundene at de ikke bør kjøpe billige imitasjoner av spionøretelefoner av lav kvalitet gjennom uverifiserte selgere.

Vi har 24 måneders garanti på et spiontelefon. Ekspert rådgivning og service. Spionhodetelefonene er formet for å passe perfekt inn i trommehinnen, så de er ikke merkbare i det hele tatt. De er laget av ufarlig materiale.

spion øretelefon
Den siste avanserte modellen av den populære spion- øretelefonen. Sammenlignet med den forrige modellen har den en forbedret anatomisk form for å tette øret perfekt mot lekkasje av lyd til omgivelsene. Håndsettet består av en følsom mottaker (spole), en stabil mikrohøyttaler , med veldig ren og klar lyd med redusert støy.
spiontelefon med bluetooth
Ørestykket settes ganske enkelt inn i øregangen i øret. En gjennomskinnelig krok er festet til håndsettet som ørepluggen er lett å ta ut. For enda enklere håndtering av håndsettet tilbyr vi en magnetisk pinsett i vår e-butikk. Inkludert i pakken er et batteri som varer opptil 7 timer.
spion håndsett

Funksjoner til øretelefonspion

i tillegg til Profesjonell design, utmerket lydkvalitet
i tillegg til Ergonomisk form, praktisk håndtering
i tillegg til Batteri: 1,55 V (337 SR 416SW) batterilevetid opptil 7 timer
i tillegg til Mål: 13x6mm
i tillegg til Arbeidsfrekvens: alle frekvenser
i tillegg til Bluetooth-tilkobling til mobile enheter.
i tillegg til Enkel å kontrollere og motta samtaler.
i tillegg til Håndfri støtte for toveis kommunikasjon.
i tillegg til Muligheten til å starte opptak direkte fra telefonen - for å spille MP3-filer.
i tillegg til Taletid per lading er opptil 12 timer, stadby opptil 130 timer.
i tillegg til Bluetooth-løkken inkluderer et innebygd litiumbatteri på 700mAh
i tillegg til Bluetooth-sløyfen inkluderer en 5W forsterker
i tillegg til Integrert mikrofon

sammenligningstabell for spionhåndsett

Pakken inneholder

 • Briller med FULL HD-kamera
 • Minnekortleser
 • Mikro USB-kabel
 • Programvare CD
 • Manual til briller
 • Det nyeste spiontelefonen
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - halsslynge
 • USB-kabel
 • Strømadapter
 • Manuell til håndsett

Kommentarer

Andre produkter