Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri

SKU: 10-116 Jeg har et spørsmål
TOP Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 599,96 kr
Pris inkl. MVA 1 920,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri

Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra reservebatteri har stilig design og praktisk bruk. Hvis du ville prøve å finne et kamera i brillene, finner du det ikke, selv om du var en spionekspert. Briller ser ikke ut som å ha innebygd kamera. Ingen synlig linse eller minihull for linsen.

Kameraet er integrert i rammen og tar opp gjennom den enveis gjennomsiktige plasten det som gjør det lite iøynefallende. Kameraet er ikke synlig med det blotte øye eller under noen vinkel, eller i bakgrunnsbelysning. Kontrollen er ganske enkel via en enkelt knapp, som er på innsiden av rammen og er også designet for å være usynlig. Disse spionbrillene har en perfekt kamuflasje. Bildet er tatt opp i HD-oppløsning 1280 x 720p ved 30fps til microSD-kort til maksimalt 32 GB.

Spy hd-briller

Batteri med en kapasitet på 260 mAh er bygget på høyre side av rammen. Ett batteri har en batterilevetid på opptil 1,5 timer med opptak. Opptaket lagres etter 10 minutter og har 1 GB. På 32 GB kort kan lagres opptil 5 timers opptak. Når du lader batteriet, fjern høyre side av rammen og koble den til laderen via mini 8-pins USB. Den store fordelen er at pakken inkluderer én reservearm med batteri som du kan koble til briller, mens det andre batteriet lades. Dette lar deg ta opp video kontinuerlig. Du vil sette pris på funksjonen med å lade batteriet via POWERBANK som sikrer at du alltid har et ladet batteri for hånden.

Spy hd-kamera erstatter batteri

Med spionbriller tar du opp nøyaktig det du kan se mens hendene er fri. HD-briller er et ideelt valg hvis du trenger å gjøre diskrete opptak av møtet, eller i forskjellige andre situasjoner for å overvåke steder og holde deg iøynefallende. Briller har et bredt bruksområde fordi de kan brukes for eksempel på ferie, konsert, eller hvis du vil ta opp andre opplevelser. Etter å ha koblet HD-briller til datamaskinen fungerer den som en kortleser , og du kan laste ned de innspilte videoene og bildene til din PC eller bærbare datamaskin.

Egenskaper:

  • Briller med perfekt kamuflasje det innebygde HD-spionkameraet
  • HD-oppløsning 1280 x 720p ved en frekvens på 30 fps
  • Bruk av microSD-kort opptil 32GB
  • 2x reservearm med batteri 260 mAh

Spesifikasjoner:

Videooppløsning: 1280 x 720
Videobildehastighet: 30 bilder per sekund
Videoformat: AVI
Oppløsningsobjektiv: 5Mpix
Format 16:9
Batteri: 2 x 260mAh
Batterilevetid: opptil 1,5 timers opptak (to batterier opptil 3 timers opptak)
Strømforsyning: DC-5V
Strømledning: mini 8Pin USB
Minnekort: microSD-kort opptil 32 GB
Driftstemperatur: fra 0 °C til 60 °C

Innhold:

1x Brille med HD-kamera
1x Mini 8Pin USB-kabel
2x Reservearm med batteri
1x Reduksjon for USB-ladekabel
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter