Spionklokke tilgjengelig med FULL HD-kamera + WiFi

SKU: 10-582 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 700,04 kr
Pris inkl. MVA 2 040,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spionklokke tilgjengelig med FULL HD-kamera + WiFi

Digital spionklokke tilgjengelig med FULL HD-kamera og WiFi-støtte. Høyteknologisk kombinasjon av moderne klokker og spionkameraer. Spy digital klokke med støtte for micro sd 256 GB , diskret opptak med én knapp. Denne stilige sportsklokken kan ta opp video i FULL HD-oppløsning på 1080 piksler. De er lette og ekstremt lite iøynefallende. Videoen er lagret på et micro SD-kort på opptil 256 GB . Spionklokken er svart med et elegant utseende som passer til ethvert antrekk . Takket være den lave vekten og ulike armbånd som er en del av pakken, kan du feste dem hvor som helst, for eksempel også som et halskjede.

Hand Spy-klokke digital med FULL HD-kamera og WiFi-støtte

skrog hd-kamera i klokken

Denne elegante klokken passer for enhver anledning og antrekk. Enten du setter dem på middag med venner, på jobb eller bruker dem til utendørsaktiviteter. Imidlertid inneholder de et lite iøynefallende spionkamera som du vil ha for hånden hvor som helst og når som helst og registrere fantastiske øyeblikk eller viktig informasjon. Denne spionklokken er en høyteknologisk kombinasjon av en moderne klokke og et skjult spionkamera med FULL HD-oppløsning.

spionkamera i digital klokke

Det innebygde batteriet med en kapasitet på 350mAh lades opp med en mikro-USB-kabel. Batterilevetiden er opptil 120 minutter med videoopptak , med wifi slått av. Takket være Wi-Fi-tilkoblingen og mobilapplikasjonen kan du koble denne klokken til smarttelefonen din . Gjennom applikasjonen kan du styre kameraet, se live stream, se og overføre filer. Applikasjonen fungerer med Android- og iOS-operativsystemer.

wifi spionklokke med kamera

Klokken kan lage sitt eget wifi-nettverk, som du kan koble deg til via mobiltelefonen via en applikasjon tilgjengelig for Android og iOS – som lar deg se LIVE-bildet fra kameraet i sanntid . Det er også mulig å laste ned bilder og videoer via applikasjonen – da du slipper å koble klokken manuelt til en PC.

sportsklokke med digitalkamera

Sportsklokker med kamera er ideelle for fritidsklær, men også til sportsaktiviteter osv.

digital klokke - full hd spionkamera

Spesifikasjon:

Materiale: plast
Videooppløsning: Full HD1920x1080 piksler
Videoformat: MOV
Videokoding: H.264
Internminne: nei
Micro SD-kortstøtte: ja, klasse 10, maks. 256 GB
Wi-Fi: ja
Skjermstørrelse: 1" tommer
Mobilapplikasjon: ja, kompatibel med Android og iOS
Lading: ved hjelp av en mikro-USB-kabel, DC-5V 1A
Batteri: 350mAh, innebygd, oppladbart
Utholdenhet: opptil ca. 120 minutter

Pakkeinnhold:

1x Klokke med kamera
1x Micro USB-kabel
1x armbånd på hånden
1x klips på klærne
1x anhengsholder
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter