Spionbriller med FULL HD-kamera med fjernkontroll

SKU: 10-170 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 700,04 kr
Pris inkl. MVA 2 040,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spionbriller med FULL HD-kamera med fjernkontroll

Elegante spionbriller med fjernkontroll og FULL HD-kamera 1920x1080P ved 30 fps , for perfekt diskret videoopptak med lyd. Full HD-kameraet er perfekt gjemt i glassrammen , så det vekker ingen mistanke om omgivelsene, ingen synlig linse . Kameraet skanner gjennom en enveis gjennomsiktig plast som garanterer hemmelighold og ikke er synlig for det blotte øye i noen vinkel eller i bakgrunnsbelysning. Bildet tatt av kameraet er tatt i Full HD 1920x1080 ved 30 fps med lyd . Betjeningen er enkel, med pekeplaten på brilleinnfatningen eller med den medfølgende fjernkontrollen , slik at du ikke trenger å røre glasset i det hele tatt når du bruker dem. Spionbriller med FULL HD-kamera og fjernkontroll + 16 GB minne , har et elegant design som gjør dem til et flott, diskré spiontilskudd til antrekket ditt.

Brillene med kamera har mørke solglass.

Full HD-kamera i briller

Batteriet på 280 mAh er innebygd på høyre side av rammen. Ett batteri har en batterilevetid på omtrent 75 minutter med opptak. Opptakene lagres på 16 GB internminne med lagring på opptil 2 timers opptak. Når du lader batteriet, løsne venstre side av rammen og koble den til nettladeren via mini 8pin USB. Den store fordelen er at det er en ekstra reservearm med batteri i pakken, som du fester på brillene mens du lader det andre batteriet. Dette lar deg ta opp video kontinuerlig. Du vil også sette pris på funksjonen med å lade batteriet gjennom Powerbanken, som sørger for at du alltid har et ladet batteri for hånden. Etter å ha koblet Full HD-briller til datamaskinen kan du spille av de innspilte videoene, eller bruke internminnet som datalagring.

spionbriller med skjult HD-kamera

Med spionbriller tar du opp nøyaktig det du ser med hendene fri. Full HD-briller er det perfekte valget for deg hvis du trenger å gjøre et diskret opptak av et møte, eller i forskjellige andre situasjoner der du trenger å lage en video uten å avsløre. Brillene har et bredt bruksområde, fordi du kan bruke dem, for eksempel på ferie, konsert eller ved opptak av ulike livserfaringer.

spionkamera i briller for ikke-påtrengende lyd-videoopptak

Egenskaper:

Spionbriller med kamera
Full HD-oppløsning 1920x1080P ved 30fps
Fjernkontroll
2x reservearm med 280 mAh batteri

Spesifikasjoner:

Optikk: Cmos 2.0 Mega
Videooppløsning: 1920x1080
Bildeforhold: 30fps
Videoformat: AVI
Skannevinkel: 70°
Internminne: 16 GB
Videostørrelse: 16 GB er tilstrekkelig for 2 timers videoopptak
Batteri: 280mAh
Batterilevetid: ca. 75 min

Pakkeinnhold:

1x Spy-briller med HD-kamera
1x fjernkontroll
2x Reservearm med batteri
1x Reduksjon for lading via USB-kabel
1x USB-kabel
1x rengjøringsklut
1x Brilleetui
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter