Solbriller med FULL HD-kamera, WiFi og UV-filter

SKU: 10-137 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 500,00 kr
Pris inkl. MVA 1 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Solbriller med FULL HD-kamera, WiFi og UV-filter

Solbriller med FULL HD-kamera, WiFi og UV-filter er overlegne ikke bare på grunn av kameraet, men også en mikrofon, slik at du kan ta opp flotte bilder og lyd ikke bare mens du ser på, men også ved andre aktiviteter - innen sport, turisme. Ikke lenger komplisert montering, du kan enkelt ta på deg brillene og du kan ta opp direkte fra visningen. Det innebygde FULL HD-kameraet er i stand til å ta opp video i 1920x1080 oppløsning med 30 bilder per sekund sammen med lyd av høy kvalitet. Ta bilder er tatt i vidvinkel på 120° , slik at du vil ha en flott utsikt over omgivelsene med alle detaljer. Alle innspilte data lagres på et Micro SD-kort som støtter opptil 32 GB (ikke inkludert) .

spionkameraapplikasjon

Opptak og start av briller utløses ved hjelp av knappen på venstre side av solbrillene. Ved siden av er det en knapp for å starte WiFi. Inne i glassene er det to lysindikatorer. Den røde indikatorlampen informerer deg om kameraet er på eller tar opp (blinker). Den blå indikatoren informerer deg om den WiFi-aktiverte funksjonen. Med WiFi-støtte kan du pare brillene dine med smarttelefonen og bruke brillene direkte gjennom appen eller spille av bildene du har tatt. Appen støttes for både iOS og Android , kalt "FinalCam", appen er fritt tilgjengelig for nedlasting til din smarttelefon.

solbriller med wifi-kamerasolbriller med wifi-kamera

Briller kommer med en USB-kontakt for å lade brillene dine, eller du kan laste ned datafiler (innspilte videoer) til datamaskinen. Kamera i solbriller har ikke bare funksjonen til videokamera , men fungerer også som fullt funksjonelle solbriller da de er laget av UV 400 glass . Derfor vil øynene dine være beskyttet mot skadelig UV-stråling fra solen . Disse eksklusive solbrillene vil finne sin bruk på en rekke aktiviteter som sport eller til og med til vanlig bruk i løpet av dagen .

Egenskaper:

Tar opp FULL HD-video med lyd
WiFi-støtte og mulighet til å pare med smarttelefoner
UV-filter 400
Sportsdesign av briller

Spesifikasjoner:

Funksjoner: Video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° vidvinkel
Videooppløsning: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Komprimeringsformat: H264
Videofilformat: MOV
Minne: Micro SD-kort støtter opptil 32 GB
UV-filter: 400
Dimensjoner: 15,5 cm (B) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Vekt: 55 g
Batteri: 770 mAh litiumbatteri
Videoopptak: 1 time

Innholdspakke:

1x solbriller med HD-kamera + WiFi
1x bærbar veske
1x rengjøringsklut
1x USB-kabel
1x brukerveiledning

Kommentarer

Andre produkter