Penn med stemmeaktivert opptak + USB-stasjon

SKU: 09-053 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 999,96 kr
Pris inkl. MVA 1 200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Penn med stemmeaktivert opptak + USB-stasjon

Penn med stemmeaktivert opptak + USB-stasjon og MP3-spiller. Den digitale pennen er bærbar og praktisk, takket være størrelsen på den klassiske pennen, tjener den i ulike livssituasjoner når det er behov for en upåfallende måte for lydopptak.

Digital stemmeopptaker i elegant penn 16GB + lyddeteksjonsfunksjon, har opptil 5 funksjoner i en enhet - penn, lydopptak, mp3-spiller, USB-minnepinne, innebygd høyttaler. Det er en innovativ penn som kombinerer elegant og behagelig design for å dra full nytte av funksjonene. Den digitale diktafonen skjult i pennen tar opp lyden av førsteklasses kvalitet takket være reduksjonen av omgivelsesstøy og er derfor et flott tillegg til kurs, opplæring, forretningsmøter og andre opptaksformål. Det integrerte minnet på 16 GB gir rikelig med lagringsplass for opptak av langvarige stemmeopptak, takket være et innebygd 260 mA litiumbatteri for ca. 25 timers kontinuerlig opptak.

VOR-system: Stemmestyrt/aktivert opptak
Automatisk opptak når lyd fanges og opptaket stoppes når det ikke er lyd.

stemmediktafon i en elegant penn

Den digitale pennen inneholder en klassisk refill , slik at du kan skrive notater og samtidig ta opp lyd fra møter, intervjuer, telefonsamtaler uten at noen merker det. Pennen fungerer også som MP3-spiller takket være innebygd minne som kan brukes til å lagre favorittsangene dine ved hjelp av en USB-kabel, eller til å spille av innspilte samtaler og deretter lytte til dem via øretelefoner eller innebygde høyttalere. Til det integrerte 16 GB-minnet kan du også laste opp forskjellige andre filer , så pennen fungerer også som den klassiske bærbare USB-flashstasjonen. Den digitale pennen er bærbar og praktisk, takket være størrelsen på den klassiske pennen, tjener den i ulike livssituasjoner når det er behov for en upåfallende måte for lydopptak.

stemmeopptaker i penn

Egenskaper:

Skrivepenn med alle funksjoner
Stemmediktafon
VOR (automatisk opptak ved lyddeteksjon)
MP3, WMA-spiller
minnepenn
Innebygd høyttaler

Spesifikasjoner:

LED display
Minne: 16 GB
Avspilling i formater: MP3, WMV, WAV
Opptak i WAV-format
Opptakstid: ca. 25 timer
Lydfrekvensområde: 20Hz-20KHz
Batteri: 260 mA
Strømforsyning: 5V/1A, USB-lading
Lyd: Innebygd høyttaler
Dimensjoner: 155 mm (lengde) x 15 mm (diameter)
Vekt: 66 g

Pakkeinnhold:

1 x digital penn
1x USB-kabel
1x hodetelefoner
5x erstatningspåfylling

Kommentarer

Andre produkter