Multifunksjonsdetektor for detektering av spionenheter

SKU: 09-004 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 860,04 kr
Pris inkl. MVA 1 032,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Multifunksjonsdetektor for detektering av spionenheter

Multifunksjonsdetektor for detektering av mange slags spionenheter . Den vil finne ut om det er spionfeilen i mobiltelefonen din. Hvis enheten fanger opp overføringssignalet, begynner den å plystre eller vibrere og de grønne LED-lampene lyser. Denne utmerkede dingsen er en enhet som fungerer som en GSM-detektor, enten det er en spionfeil eller et hvilket som helst trådløst signal i hjemmet, kontoret eller andre lokaler.

Feildeteksjonsenheter - Profesjonell CC308 er en enhet som brukes som detektor enten GSM eller feil av et hvilket som helst trådløst signal i leiligheten din, kontoret eller andre steder. Du kan kjøpe på nett i vår butikk.

Denne spesialmodifiserte maskinen oppdager også om mobilen din ikke blir avlyttet. Hvis enheten fanger opp kringkastingssignalet, vil den begynne å plystre eller vibrere og den grønne LED-en vil lyse av intensiteten til signalet.

  • Ytelse 50mW - 200mW med et deteksjonsområde på 30-50 cm.
  • Ytelse 300mW - 600mW med et deteksjonsområde på 100-200 cm.
  • Ytelse 800mW - 1200mW med et deteksjonsområde på 300-1000 cm.
  • Innebygd 1200mAh litiumbatteri
  • Frekvensområde 1MHz-3000MHz.
  • Dimensjoner: 93mm * 48mm * 17mm
  • Vekt: 58g.

multifunksjonell detektor for feil

Multi bugs detektor fungerer på alle GSM-frekvenser inkludert trådløse kameraer. Du kan enkelt finne ut at noen ringer i omgivelsene dine, eller at noen styrer telefonen din. Blinkende en plystring eller vibrasjon må fortsette i 1 minutt og mer, og hvis ja, enn det er mindre sikkert, sendes data eller lydsignaler gjennom telefonen. Enheten kan enkelt fange opp trådløse kameraer, lyttefeil og andre trådløse enheter. GSM detektor til salgs til en god pris kan du kjøpe på nett i vår e-butikk. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Enheten støtter tilkobling av øretelefoner i tilfelle du trenger å gjøre en stille deteksjon, det vil si uten lyd. Deteksjonsrekkevidde for GSM-signal er opptil 10 M (avhengig av styrken til det oppdagede GSM-signalet).

Pakken inneholder:

1 x Multidetektor av insekter
1 x øretelefoner

Kommentarer

Andre produkter