Mini stemmeopptaker i nøkkelring - Hund + 8GB minne + hodetelefoner

SKU: 09-098 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 100,04 kr
Pris inkl. MVA 1 320,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Mini stemmeopptaker i nøkkelring - Hund + 8GB minne + hodetelefoner

Mini stemmeopptaker i nøkkelring - Hund + 8GB minne + hodetelefoner. Automatisk lyddeteksjon og opptak. Spy Voice recorder skjult i et leketøy med 8 GB minne for hemmelig lydopptak og stereohodetelefoner . Lydopptaker - bærbar, ser ut som et leketøy - hundeanheng. Opptakeren får strøm enten via den medfølgende USB-kabelen eller via et oppladbart 400mAh polymerbatteri, som når det er fulladet tilbyr kontinuerlig opptak av tale og lyder i opptil 70 timer i WAV-format. De medfølgende hodetelefonene kan brukes til å spille av lydfiler. Diskret lydopptak hvor som helst.

Spionstemme (lydopptaker) i en hundeformet nøkkelring (anheng)

stemmeopptaker i et hundeanheng

Takket være den bærbare kompakte designen kan du alltid enkelt oppbevare taleopptakeren eller skjule den som en spionenhet, for eksempel i en lomme, slik at du kan ta opp hemmelige eller diskrete samtaler eller ulike lyddetaljer. Taleopptakeren er den ideelle mobilopptakeren for å fange opp lyder over lengre avstander. Enheten tilbyr også en MP3-spillerfunksjon for favorittsangene dine, som du kan overføre til enheten via den medfølgende USB-datakabelen.

Automatisk lydopptak - starter når et økt støynivå oppdages

stemmeopptaker i en nøkkelringhund

Digital stemmeopptaker skjult i en leke-nøkkelring 8 GB internminne . Enheten tilbyr 4 funksjoner i ett - lydopptak, mp3-spiller, USB-stasjon, automatisk lydopptak - starter når et økt støynivå oppdages . Det er en innovativ enhet som kombinerer et elegant design og samtidig et behagelig design for å bruke alle funksjonene. Den digitale diktafonen som er skjult i nøkkelringen tar opp lyd i topp kvalitet takket være støyreduksjonen og er derfor et flott tillegg til trening, forretningsmøter, forretninger og andre formål med å ta opp samtaler. Det integrerte minnet på 8 GB gir rikelig med lagringsplass for opptak av langvarige stemmeopptak, også takket være det innebygde litiumbatteriet med en kapasitet på 400 mAh, som vil tjene opp til ca. 70 timer med kontinuerlig opptak.

mini spionopptaker i en nøkkelring for hund

Lyddeteksjonsfunksjonen er viktig - automatisk opptak starter når lyd tas opp

Opptakeren fungerer også som en MP3-spiller takket være det integrerte minnet som du kan bruke en USB-kabel til å ta opp favorittsangene dine, eller spille av innspilte samtaler og deretter lytte til dem gjennom hodetelefoner. Ulike andre filer kan lastes opp til det integrerte 8 GB-minnet, så nøkkelringen utfører også den klassiske funksjonen til en bærbar USB-flash-stasjon. Takket være sine miniatyrdimensjoner er minidiktafonen en bærbar og praktisk opptaksenhet som kan brukes i ulike livssituasjoner, når det også er behov for en lite iøynefallende måte å ta opp lyd på.

skjult diktafon i stemmeopptak for nøkkelring

Funksjoner:

Start etttrykksopptak
Stemmeopptaker
Automatisk opptaksfunksjon ved lyddeteksjon
MP3-, WMA- og WAV-spiller
USB flash-stasjon med 8 GB internminne
Stereo hodetelefoner

Spesifikasjon:

Lydopptaksformat: WAV
Lydkvalitet: 192KBPS
Funksjoner: ett-trykks lydopptak, automatisk lydopptak, mp3-spiller
Internminne: 8GB
Strømforsyning: innebygd oppladbart litiumbatteri 400mAh
Opptakstid (batterilevetid): opptil 70 timer
Støttede formater for avspilling: mp3, wav, wma
Mål: 60x43x35mm

Pakkeinnhold:

1x digital diktafon
1x hodetelefoner
1x USB-kabel
1x blonder
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter