Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

SKU: 10-104 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet utsolgt
Beklager, men dette produktet er utsolgt. Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 260,00 kr
Pris inkl. MVA 1 512,00 kr

Produktbeskrivelse Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED + permanent strømforsyning, det er en ideell enhet for upåfallende overvåking inne i bygninger, kontorer eller i hjemmet ditt. Den lille størrelsen på kameraet og muligheten for permanent strømforsyning , gjør kameraet til en ideell enhet for usynlig plassering i interiøret i bygninger, kontorer eller i hjemmet ditt hvor det kan brukes som et sikkerhetskamera.

Kameraet kan kobles via USB til AC/DC-adapteren eller kan få strøm gjennom POWERBANK på steder hvor du ikke har tilgang til strømnettet. Opptaket lagres på micro SD-kortet til maksimalt 32 GB. Når et kamera er plassert, kan det fjernstyres ved hjelp av en fjernkontroll som vil sikre den mest diskrete lanseringen av opptak og opererer over avstander opptil 20 meter i åpen plass uten barrierer.

Pinhole kamera

Med fjernkontroll kan du slå på og av kameraet, begynne å ta opp video eller bare lyd. Gjennom fjernkontrollen kan du også ta bildet og bytte til IR nattsyn ved opptak av videoen. Når du kobler enheten til en PC via USB og slår på kameraet via fjernkontrollen fungerer det som en kortleser , og du kan direkte laste ned de innspilte videoene og bildene. Kameraet tar opp i oppløsning på 1920x1080p. Kameraet støtter funksjon for kontinuerlig opptak som betyr at etter fylling av microSD-kort, begynner kameraet automatisk å slette de eldste postene. De små størrelsene, upåfallende og uavhengig av ekstern strømforsyning gjennom powerbank, gjør kameraet til et veldig nyttig verktøy i spionasjeverdenen.

Egenskaper:

Spionkamera med IR nattsyn
Gir kontinuerlig opptak
Fjernkontroll opp til 20m
Bruk av microSD-kort opptil 32GB
En permanent forsyning
Tilkobling til POWERBANK

Spesifikasjoner:

Oppløsning: Full HD 1920x1080
Videoformat: AVI
Bildeoppløsning: 2560x1440
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: microSD-kort til 32GB
IR Night Vision: 6x IR LED
Strømforsyning: AC-adapter med USB-tilkobling
Sekundærkilde: mulig tilkobling til POWERBANK

Innhold:

1x Pinhole-kamera med IR nattsyn
1x fjernkontroll
1x Micro USB-kabel
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter