Meteorologisk stasjon med FULL HD-kamera + WiFi + appkontroll

SKU: 10-156 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 800,00 kr
Pris inkl. MVA 2 160,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Meteorologisk stasjon med FULL HD-kamera + WiFi + appkontroll

Meteorologisk stasjon med FULL HD-kamera og WiFi med iOS og Android smarttelefonkontroll og bevegelsesdeteksjon. Meteorologisk stasjon med WiFi IP-sikkerhet FULL HD-kamera er en multifunksjonell enhet som vil informere deg om gjeldende vær, men også gi romovervåking av lokalene dine. Ved første øyekast ser enheten ut som en vanlig meteostasjon, men den skjuler et høykvalitets Full HD-kamera med bevegelsessensor .

Den meteorologiske stasjonen tjener til å oppdage bevegelse og viser ekstern og indre temperatur, fuktighet, dato, klokkeslett, månens fase og så videre.

Skjult kamera tar opp bilder i Full HD 1920x1080 oppløsning med lyd og bilder i 4032x3024 oppløsning - høy kvalitet for detaljerte opptak. Den meteorologiske stasjonen støtter WiFi-tilkobling og er trådløs, slik at du kan plassere enheten din direkte hvor som helst i interiøret, og du kan deretter kontrollere alle skjulte kamerafunksjoner via den fritt tilgjengelige Pro iCam -smarttelefonappen (iOS, Android) for å se sanntidsbilder . Sikkerhetskameraet kan kobles til en hjemmeruter via WIFI eller P2P, slik at du kan se bildet når som helst og hvor som helst ved hjelp av mobiltelefonen.

wifi-kamera i meteorologisk stasjon

Enheten er også utstyrt med en bevegelsesdeteksjonsfunksjon på opptil 6 meter , som tjener til å starte opptak når du fanger bevegelse i rommet. En flott funksjon som du ikke vil gå glipp av noe viktig skudd med, fordi den tar kun bilder under aktiviteten, og du vil bli informert av et varsel direkte til mobiltelefonen din. Registrerte poster går gjennom H.264-komprimering for å redusere filstørrelsen og lagres deretter på et micro SD-kort som støttes opptil 128 GB . Enheten er utstyrt med et innebygd 3000 mAh batteri som gir 2 timers kontinuerlig opptak per fulltidslading, og det er også mulig å koble enheten til et konvensjonelt nettverk og derfor kan det skjulte kameraet og meteorologiske stasjonen operere kontinuerlig. Bruken av en svart boks med kamera er til flere formål - den fungerer som en god hjelper for sikring/overvåking av bolig, forretningslokaler, eller som barneovervåking, henholdsvis besteforeldreovervåking.

Intelligent WiFi sikkerhetskamera i meteorologisk stasjon

Egenskaper:

Intelligent WiFi sikkerhetskamera
Fullt funksjonell meteorologisk stasjon
Bevegelsessensor med varslingsvarsling
Bruker microSD-kort på opptil 128 GB
Kontroll av mobiltelefonapplikasjoner

Spesifikasjoner:

LCD-skjerm: 5"
Bildesensor: 5,0 Mpx CMOS
Videooppløsning: 1920 x 1080p Full HD 25 fps
Bildeoppløsning: 4032 x 3024
Videoformat: AVI
Komprimert format: H.264
Synsvinkel: 90°
Batteri: 3000 mAh oppladbart
Arbeidstid: innen 2 timer
Bevegelsesdeteksjon og varslingsvarsling
Maksimal kapasitet på minnekortet: 128 GB
Strøm: 2A/5V strømforsyning med USB-tilkobling
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og høyere
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimensjoner: (L) 190 x (B) 140 mm x (Dybde) 70 mm
Vekt: 260 g

Pakkeinnhold:

• 1x Meteorologisk stasjon med HD-kamera
• 1x stativ
• 1x Utendørs måleenhet
• 1x USB-kabel
• 1x Brukerveiledning
• 1x CD med programvare
• 1x AC-strømadapter
• 2x skruer
• 2x nagler

Kommentarer

Andre produkter