Elegant klokke med WiFi HD-kamera + IR LED + 8 GB minne

SKU: 10-108 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 299,96 kr
Pris inkl. MVA 1 560,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Elegant klokke med WiFi HD-kamera + IR LED + 8 GB minne

Elegant klokke med WiFi HD-kamera, IR LED 8GB minne. Dette er en høyteknologisk kombinasjon av moteklokker og skjult spionkamera med HD-oppløsning 1280x720P og 90º visningsvinkel og passer for enhver anledning og til ethvert antrekk, men disse klokkene inneholder diskret spion wifi-kamera og fotokamera alt i ett. Du vil ha et kamera eller fotokamera hvor som helst og når som helst for å registrere vakre øyeblikk eller viktig informasjon.

Kjøp denne spionklokken i vår e-butikk og ha HD-kamera alltid "for hånden". Internt innebygd minne på opptil 8 GB vil sikre tilstrekkelig kapasitet for video, lyd og bilder. Minnekapasiteten kan utvides etter behov opp til 32GB med bytte av microSD-kort, som er under bakdekselet satt inn i klokken. Klokken har én innebygd ultralys LED-diode som kan slås på manuelt for ekstra belysning og to IR natt-LED som hjelper til med å fange opp video under dårlige lysforhold. Ultrasterk LED-diode kan også brukes som nødlys. Det er også et lite innebygd kompass på innsiden av armbåndet.

kameraklokke

Klokker har også WiFi, og takket være det kan du koble klokken til din mobiltelefon eller nettbrett gjennom applikasjonen Plug2view med støtte for Android og iOS. Applikasjonen kan lastes ned via Google Play eller via en QR-kode som finnes i manualen. Gjennom applikasjonen kan du se online overføring av video fra kameraet på din mobiltelefon. Videoopptak kan tas opp direkte på microSD-kortet i klokken, eller via Wifi til din mobiltelefon. I applikasjonen kan du stille inn lanseringen av kameraet når bevegelse eller lyd oppdages. Det er også støtte for funksjonen for advarsel via e-post og lagring av posten direkte i skyen.

elegant wifi-klokke

Egenskaper:

Wifi-kamera i klokken
Bevegelsesdeteksjon og opptak til skyen
Funksjon av videoopptak med lyd og fotografering
Eksternt minne opptil 32 GB
Funksjon av IR nattsyn og LED-belysning

Spesifikasjoner:

Innebygd 8 GB minne som kan utvides til 32 GB
LED-belysning: 1 ultralys LED-diode
Automatisk IR nattsyn - 2x IR LED
Kompakt design og enkel å bruke
Oppløsning: 25 fps 1280x720p (HD)
Videoformat: MP4
Bildeformat: JPEG
Opptaksvinkel: 90º
Strømforsyning: 360mAh
Lydopptak: til 5 kvadratmeter
Minimum belysning: 1LUX
Driftstemperatur: -10ºC til + 48ºC
Bevegelsesdeteksjon: opptil 6m
Grensesnitt: USB Mini 4 Pins

Pakken inkluderer:

1 x Klokke med WiFi-kamera
1 x USB-kabel
1 x manuell

Kommentarer

Andre produkter