DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS

SKU: 55-038 Jeg har et spørsmål
Produsent DOD
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 3 600,00 kr
Pris inkl. MVA 4 320,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS. Den leveres med en Sony STARVIS bildesensor, 6G glasslinse og ISO opptil 12800 . DOD LS500W er et av de første DOD-kameraene med FULL HD 1080p -videokamera som gir fullverdig video med uovertruffen kvalitet på begge kamerakanalene med en opptaksfrekvens på 30 fps.

Den fanger FULL HD 1080p HD videoopptak GPS 10Hz , disponerer med en parkeringsmodus og H.264 bildekomprimering , MOV-fil, en datastrøm ca. 15 Mbps for hver kanal. Ett minutt med en oppløsning på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB. Støtter micro SD opptil 128 GB.

ls500w bilkamera

Videokameraet har også en ISO-følsomhet på opptil 12800 for utmerket opptak av under dårlige lysforhold og nattvideo. Innebygd 10 Hz GPS-prosessor lar sjåførene fange nøyaktig hastighet og posisjon. DOD LS500W-boksen styres enkelt med trykknapper og en tydelig 2,7" LCD-skjerm . Kameramenyen er på slovakisk.

DOD LS500W kameramodell i sammenligning med modellen DOD RC500S er utstyrt med LCD 2,7" litiumbatteri med en kapasitet på 180mAh (DOD RC500S har en superkondensator). På den annen side har DOD RC500S en funksjon WiFi-tilkobling via app på din smarttelefon eller nettbrett og et CPL-polarisasjonsfilter. Andre parametere og funksjoner til DOD LS500W- og RC500S-kameraene er de samme.

Kamerasettet har et vidvinkelobjektiv på opptil 145° frontkamera og 140° bakkamera, slik at du kan ha en virkelig vidvinkelvisning rundt bilen din, nærme fiskeøyeparameterne. Bruken av bakkameraet er valgfritt, frontkameraet kan også brukes separat . Når det gjelder rent optiske parametere, tilsvarer DOD LS500W DOD RC500S (og omvendt). Det er også mulighet for 180-graders omdreining av bildet for front- og bakkamera (kameraet kan monteres "nedover hodet"). Innebygd litiumbatteri med en kapasitet på 180mAh.

Sertifisert videokamera for bruk i hele EU (dvs. i Østerrike, Tyskland og andre medlemsland). De oppfyller kriteriene for tekniske standarder og kan brukes i kjøretøyet.

Frontkameraet er utstyrt med den splitter nye SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som tilbyr revolusjonerende nattmodus selv i fullstendig mørke!

Sony Starvis sensor dod kamera

Teknologisk sett er dette «neste generasjons» bilkamera – med de nyeste teknologiene (optikk, mikrobrikker, funksjoner) som bilmarkedet tilbyr.

DOD LS500W er et av de beste kamerasystemene med doble front- og bakkameraer.

Det er ditt vaktsystem dag og natt 24/7.

Du kan feste frontkameraet etter behov av sugekoppen eller limholderen. Bakkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm festes med en 3M-holder med tape. Kabelforbindelsen mellom kameraene er ca. 5,5 m lang. DOD LS500W kan kobles til en 12/24V strømforsyning, så det er mulig å bruke den unntatt bilen også til andre kjøretøy, lastebiler eller busser. Frontkameraet kan også enkelt festes på bilens frontrute med en 3M klebeholder som enkelt festes til kameraet.

Støtte for opptil 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timer med opptak fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)

dod dobbelt bilkamera med gps

Opptaket tas opp fra begge kameraene og kombinert med en høy ISO-følsomhet på opptil 12800 slik at du kan overvåke omgivelsene i bilen selv under dårlige lysforhold, er denne funksjonen en betydelig sikkerhetsbonus når du overvåker bilen din under ditt fravær. En stor fordel er det forbedrede nye generasjons parkeringsmodussystemet som vil begynne å registrere 15 sekunder før det oppdager bevegelse. Dette vil sikre at du har en oversikt over hva som skjedde fra begynnelsen til slutten fra begge kameraene foran og bak kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, går kameraet tilbake til opptak i loop-modus.

Leder på markedet for bilsikkerhet og overvåking

Parkeringsmodd for dod-kameraer

Videokameraet støtter micro SD-kort på opptil 128 GB (standardkameraer på opptil 32 GB). Ved en ulykke, kraftig oppbremsing eller tilting av bilen har kamerasettet G-sensorfunksjonen som beskytter filene mot støt. I en nødssituasjon kan brukere også manuelt beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasettet med avansert WDR 2.0-teknologi og WiFi-tilkobling er din pålitelige følgesvenn på veiene.

Produktfunksjoner:
  • Dobbel 1080p HD-videoopptak
  • Utvidet ISO-område til ISO 12800
  • G-sensor beskyttelse av filer
  • SOS-funksjon - Låsefunksjon
  • Parkeringsovervåking
  • Avansert WDR 2.0-teknologi
  • Ultralett objektiv med f/1.6 blenderåpning
  • Støtter 128 GB Micro SD-kort
Dobbel FULL HD 1080p videoopptak
Foran og bakfra av kjøretøyet ditt tas opp i 1080p-kvalitet i høy FULL HD-oppløsning. Dessuten er bildet tatt med den ultravide visningsvinkelen til 145° frontkamera, 140° ryggekamera for total beskyttelse.
Ls500w kamera full hd-oppløsning
Utvidet ISO-område opp til 12800
DOD LS500w har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhet ikke bare ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rekkevidde øker lysstyrken til objekter i rask bevegelse om natten. Kameraet kan nå fange enda flere detaljer under ekstremt dårlige lysforhold.
Ls500w kamera iso 12800
Avansert WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og balansert eksponering i alle forhold. Gjør nattbilder lysere og reduserer lyseksponeringen for å oppnå det vakreste bildet.
ls500w kamera wdr-teknologi
Stor f/1.6 blenderåpning, høy ytelse i lite lys
Stor blenderåpning reflekterer mengden lys som faller på sensoren under opptak. Jo større blenderåpningen er (t mindre tall f), jo mer lys vil bli fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blenderåpningen, som er 66 % større enn konkurrentene på markedet, gir DOD-kameraer det skarpeste bildet.
Ls500w blenderåpning foran og bak f/1.6
6G skarp glasslinse
Den skarpe linsen med 6 elementer, som er laget av seks lag med glass, gir et fantastisk, rent og uforvrengt bilde.
Ls500w kamera 6g glass linse
Vidvinkelvisning på 145°
Bildeopptak ved en vid visningsvinkel på 145 ° for optimal dekning og klarhet. Frontkameraet er utstyrt med et ekstremt vidvinkelobjektiv, som forbedrer opptaksområdet, fordi panoramautsikten fra fronten av kjøretøyet fanger alle sider uten forvrengning (så ingen forvrengt bilde).
Ls500w vidvinkelvisning
Parkeringsovervåking
Du vil være fornøyd med denne parkeringsovervåkingen selv når du parkerer og lar bilen stå. Forbedret parkeringsmodus , som starter automatisk 10 minutter etter at du har forlatt kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, bytter kameraet tilbake til opptaksmodus i sløyfen. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyte det revolusjonerende nattsynet for frontkameraet og til og med i fullstendig mørke.
Ls500w parkeringsovervåking
Ved bevegelsesdeteksjon av front- eller bakkamera , eller ved krasj, starter det opptak av video og låser filen. Videokameraet begynner å ta opp i 15 sekunder før bevegelsen oppdages eller støtet, noe som sikrer at du får oversikt over hva som skjedde fra begynnelsen til slutten. Betingelsen er at kameraet må drives via et bilbatteri ved hjelp av et sett med kabler for permanent installasjon i DOD DP4.
GPS-prosessor med 10 Hz hastighet
Integrert med den raskeste 10Hz hastighet GPS, logger mer presise data om kjøretøyets plassering og hastighet. Lar deg ta opp ruten din på et kart mens du ser på videoene i DOD-spilleren. For øyeblikket den raskeste GPS-oppdateringen som brukes i videokameraer.
Ls500w bil dvr gps prosessor
DOD GPS-spiller v2.0
Den nye versjonen av DOD GPS Player 2.0 med forbedret brukergrensesnitt er enda med bedre klarhet. Den viser FULL HD-videoopptak med sanntidsdata som kjøretøyets hastighet, gps-koordinater, overbelastning. Internett-tilkoblingen viser gjeldende plassering av kjøretøyet på Google maps.
dod gps-spiller 2.0
Deteksjon av hastighetsradar
Systemet minner deg om at du er i nærheten av stedet med fartsgrense og hvor en radar kan plasseres, slik at du kan bremse. Unngå feller og ha alltid kjøringen under kontroll.
* For øyeblikket støtter systemet følgende land: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering av tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uavhengig av manuell tidsjustering. Med en innebygd 10x hastighet GPS-prosessor, kan den nøyaktig kalibrere lokal tid og automatisk lagre den i kameraminnet.
Baneanalyse
Det er en ny funksjon for å beregne avstanden, tiden og gjennomsnittshastigheten til ruten din fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finne den korteste eller raskeste veien til jobb hjemmefra, basert på data fra stianalyse. Det er en svært økonomisk og praktisk måte å spare tid og drivstofforbruk.
G-sensor beskyttelse mot støt
I en ulykke, nødbremsing eller tilting av en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og gjeldende poster. Med denne funksjonen vil ikke filer slettes eller overskrives, selv ved opptak i en tidssløyfe.
Manuell fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfeller lar den brukere beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen, som holder filen fra opptakssløyfen og beskytter mot å bli overskrevet av andre filer.
Automatisk opptak og avstenging
Etter at kjøretøyet er startet, vil kameraet automatisk starte opptaket. Når du slår av motoren, slår kameraet seg av automatisk uten å trykke på noen knapp.

Sløyfeopptak - Syklisk opptak
Når lagringsplassen på det innsatte microSD-kortet er fullt, kan det automatisk overskrive eldre filer med nye, slik at filene stadig slettes på nytt.

Passordbeskyttelse.
Når du har angitt passordet ditt, kan du hindre andre i å slette videoene eller bildene dine.
Støtter 128 GB Micro SD-kort
4x høyere minnekompatibilitet sammenlignet med eldre kameramodeller, støtter opptil 128 GB micro SD med over 18 timers opptak.
Produktspesifikasjoner:
Videooppløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30 fps, bakre 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bakobjektiv: 140°
Blender foran: f/1,6
Bak blenderåpning: f/1,6
ISO-følsomhet: opptil ISO 12800
Videoformat: MOV
Opptaksmedier: Micro SDHC/SDXC Class 10 (opptil 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøyttaler (inkludert)
Batteri: 3,7V 180mAh litiumbatteri
Inngangseffekt: 5V 1,5A
Dimensjoner på frontkamera: 112,6 (D) * 61,5 (B) * 33,4 (V) mm
Dimensjoner på bakkamera: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Vekt foran kamera: 110g
Vekt bak kamera: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera for DOD LS500W
1x Bakkamera med selvklebende holder
1x sammenkoblingskabel til bakkamera (5M)
1x billader 12-24V (4M skjøtekabel)
1x holder
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter