DOD LS470W bil DVR - overlegen modell

SKU: 55-021 Jeg har et spørsmål
Produsent DOD
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 2 790,00 kr
Pris inkl. MVA 3 348,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS470W bil DVR - overlegen modell

DOD LS470W bil DVR - overlegen modell av bilkamera du kan kjøpe på nett til en god pris. Produkt på lager klar til bestilling.​ FULL HD, GPS-logger 10x raskere oppdateringer, 150 ° visningsvinkel, 7G glasslinse, ISO opptil 12800, WDR 2.0.

DOD LS470W kameramodell er den direkte etterfølgeren til DOD LS460W (årets beste bildvr 2015) og representerer for tiden det beste av moderne tilbud av bilkameraer i biler på det globale markedet. Det er bevist ikke bare av brukt teknologi, men hovedsakelig med tilfredshet av sjåfører som aktivt bruker dette kameraet. Prisen er relativt høyere, men tilbyr overlegen teknologi og produserer postene som faktisk kan brukes selv som bevis på ulykker. Med dette kameraet kan du være sikker på at du alltid kan lese bilskiltet til kjøretøyet som gjorde skade eller truer kjøretøyet ditt. Oppfyller kriteriene for tekniske standarder og kan brukes i kjøretøyet.

Absolutt nyhet DOD LS470W   sammenlignet med den eldre modellen disponerer DOD LS460W Sony Exmor-sensor med en ny avansert WDR 2.0-teknologi som øker lysfølsomheten opp til ISO 12800 (DOD LS460W kun opptil 3200). Den er utstyrt med en ny 150° vidvinkel uten forvrengning (DOD LS460W 140° vinkel). 7G glasslinse - en kombinasjon av syv lag med glass, gir et fantastisk lyst, klart og uforvrengt bilde (DOD LS 460W - 6G glasslinse). Den har en 10x Speed ​​​​GPS-prosessor, den raskeste bil-GPS-teknologien sikrer nøyaktig sporing av kjøretøyets hastighet og ultrarask GPS-posisjon for reisen din (DOD LS460W - 5x Speed ​​​​GPS-prosessor). Kameraet kommer med en helt ny redesignet og forbedret programvare for PC - DOD GPS 2.0-spiller (DOD LS460W - DOD GPS 1.6-spiller). Det ble også lagt til funksjonen Parkeringsmodus - overvåking under parkering når kameraet vil oppdage bevegelse av objekter foran kameraet og automatisk fanger opp postene.

  Den nye mesteren kommer akkurat nå - kameraet DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

Kameraet kan enkelt festes til frontruten ved hjelp av en sugekopp med holder, som enkelt kan festes til kameraet. Innebygd G-sensor for automatisk oppstart av filbeskyttelse ved sammenstøt, nødbremsing eller når bilen vippes, vil automatisk beskytte alle gjeldende og lagrede videofiler. Den gir FULL HD-videokvalitet med oppløsning på opptil 1920x1080. Den har en 2,7" TFT LCD 16:9-skjerm for enkel visning og videoinnstillinger. Den brede 150° visningsvinkelen registrerer hendelsene foran kjøretøyet og på begge sider, den automatiske kalibreringen av tiden ved hjelp av GPS, HUD- kompassdisplay , HUD -hastighetsvisning. Du vil garantert sette pris på funksjonen til GPS Logger, registreringen av turen din (GPS-posisjon, gjeldende hastighet). Du kan se videoene dine på PC-en din ved hjelp av den medfølgende programvaren. Ideell for bedrifter å kontrollere kjørepersonale eller profesjonelle drivere etc. Kameraet kan kobles til en strømforsyning 12/24V så bruk er mulig uten problemer, ikke bare i personbiler, men også i andre kjøretøy, for eksempel lastebiler eller busser.

DOD LS470W støtter nå ultrahøy følsomhet på ISO 12800. Det utvidede området øker klarheten til objekter som beveger seg raskt om natten. Kameraet kan nå fange flere detaljer under ekstremt dårlige lysforhold.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 objektiv med stor blenderåpning - jo større blenderåpning, desto kraftigere ytelse i lite lys! Sony Exmor-sensor forbedrer evnen til lysoverføring under dårlige lysforhold, slik at du kan fange imponerende skarphetsdybde og utmerket nattsyn.

Objektiv F1.6 dod ls470w

Innebygd GPS-prosessor med 10x hastighet, den nyeste teknologien til bil-GPS sikrer nøyaktig sporing av kjøretøyets hastighet og ultrarask GPS-posisjon for turen din i sanntid. For øyeblikket er det de raskeste GPS-oppdateringene som brukes i bilkameraer.

10 GPS-oppdateringer dod ls470w

2,7 tommer 16:9 widescreen LCD-skjerm. Kameraet har en stor widescreen-skjerm som gir et klart og tilstrekkelig stort bilde egnet for visning av innstillinger og avspilling av videoer direkte på kameraets skjerm.

2,7" LCD-skjerm

Den nye versjonen av DOD GPS Player 2.0 med forbedret brukergrensesnitt er enda tydeligere. Viser FULL HD-videoopptak med data i sanntid som kjøretøyets hastighet, GPS-koordinater, overbelastning osv. Når den er koblet til internett, vises den nåværende posisjonen til kjøretøyet på Google Maps.

DOD gps-spiller 2.0

Visning av detaljer (vannmerke) på videoen. Når det skjer en ulykke eller andre veihendelser, lar denne funksjonen deg umiddelbart sjekke kjøretøyets plassering (GPS-koordinater), kjøretøyets hastighet eller nøyaktig dato og klokkeslett for opptaket. Og dette vil styrke troverdigheten til bevis ved bevis av ansvar.

vannmerke dod ls470w

Avansert 7G glasslinse - en kombinasjon av syv lag med glass, det er en sofistikert 7G skarp linse. Takket være den nøyaktige lysbanen gir det et fantastisk lyst, klart og uforvrengt bilde.

dod ls470w 7 g linser

150° bred synsvinkel. Kameraet er utstyrt med ultravidvinkelobjektiv, som forbedrer rekkevidden for bildeopptak, fordi panoramautsikten fra fronten av kjøretøyet fanger alle sider uten forvrengning (dvs. uforvrengt bilde).

150 ultra vidvinkel dod ls470w

Stianalysen er en ny funksjon for å beregne avstand, tid og gjennomsnittshastighet på reisen fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel identifisere den korteste eller raskeste ruten fra hjem til jobb på grunnlag av data fra en analyse av banen. Det er en veldig økonomisk og praktisk måte å spare tid og drivstofforbruk.

baneanalyse dod ls470w

Den nye avanserte teknologien WDR 2.0 - Fantastisk video i enhver lys og balansert eksponering under alle forhold. Gir lysere nattbilder, og reduserer sterk eksponering av lys for å nå det vakreste bildet.

WDR-teknologi dod ls 470W

Automatisk kalibrering av tid , uavhengig av manuell justering av tid. Med innebygd 10x GPS-hastighet kan prosessoren indikere den lokale eksakte kalibrerte tiden og automatisk lagre den i kameraets minne.

HUD kompass dod ls470w

HUD-hastighet og kompassvisning. Enheten kan indikere hvilken retning du er på vei. Og takket være 10 ganger raskere GPS-oppdatering gir nøyaktig overvåking av kjøretøyets faktiske hastighet.

hud skjerm dod ls470w

G-sensor databeskyttelse ved støt. I tilfelle en krasj, ulykke, nødbremsing eller når bilen vippes, vil den automatisk beskytte alle gjeldende og lagrede videofiler. Gjennom denne funksjonen vil ikke viktige filer slettes eller overskrives ved opptak i en tidssløyfe.
g-sensor dod ls470w
Manuell SOS-beskyttelse. I nødstilfeller lar brukere beskytte eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen, som lagrer en fil fra en opptakssløyfe og forhindrer at den overskrives av en annen fil.
sos manualna beskyttelse dod ls470w
Overvåking under parkering. Slå på denne funksjonen med konstant strømforsyning, og kameraet vil oppdage bevegelsen til objekter foran kameraet. Når kameraet vurderer at det ikke er noen bevegelse foran kjøretøyet, slår det automatisk av videoopptaket. Denne funksjonen er egnet for beskyttelse av kjøretøy eller mot tyveri av ting.
overvåking parkering dod ls470w

Produktspesifikasjoner:


Videooppløsning: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Sensor: SONY Exmor CMOS
Vidvinkel: 150 ° ultravidvinkelobjektiv
Linseåpning: f 1,6
ISO-følsomhet: opptil 12800
LCD-skjerm: 2,7" 16:9 widescreen
Videoformat: H.264 MOV
Støtte: Micro SDHC Class 10 minnekort (støtte opptil 32 GB)
Lyd: Innebygd mikrofon/høyttaler
Batteri: Innebygd høykapasitets 3,7 V litiumbatteri 200mAh
Strøm: 5V 1,5A
Dimensjoner: 112,6 (L) x 61 (B) x34,3 (H) mm
Vekt: 100 g

Inkludert tilbehør:

1x Profesjonelt bilkamera DOD LS470W
1x billader
1x holder
1x sugekopp
1x CD med DOD GPS Player 2.0
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter