Dobbelt bilkamera med GPS - DOD LS500W+

SKU: 55-056 Jeg har et spørsmål
Produsent DOD
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 3 999,96 kr
Pris inkl. MVA 4 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Dobbelt bilkamera med GPS - DOD LS500W+

Dashboard Full HD dobbelt bilkamera DOD LS500W+ . Markedsleder innen bilsikkerhet og overvåking - et profesjonelt bilkamera. Kameraet med SONY STARVIS bildesensor, 10Hz GPS -opptak, parkeringsmodus og ISO-verdi opptil 12800 . DOD LS500W+ er et av DODs første dashbordkameraer med FULL HD 1080p fullkvalitetsvideo i uovertruffen kvalitet på begge videokanaler med en opptaksfrekvens på 30 fps.

Tar full 1080p HD-video gjennom et stort 6G glassobjektiv med f/1.6 blenderåpning for et klart og rent bilde. H.264 bildekomprimering. MOV-fil, dataflyt ca. 15 Mbps for hver kanal. Ett minutt med en oppløsning på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB. Støtter micro SD opptil 128 GB.

dobbelt bilkamera - dod ls500w +

Sammenlignet med DOD LS500W- modellen er kameramodellen DOD LS500W+ utstyrt med en 3" LCD-skjerm (DOD LS500W har 2,7"), et litiumbatteri med en kapasitet på 900mAh (DOD LS500W har 180mAh) og et polariserende CPL-filter mot solrefleksjoner. Andre parametere og funksjoner til DOD LS500W+ og LS500W kameraer er identiske.

Videokameraet har også en ISO-følsomhet på opptil 12800 for utmerket opptak av under dårlige lysforhold og nattvideo. Innebygd 10 Hz GPS-prosessor lar sjåførene fange nøyaktig hastighet og posisjon. DOD LS500W+-modellen styres enkelt via knapper og en tydelig 3,0" LCD-skjerm .

Kamerasettet har et vidvinkelobjektiv på opptil 145° frontkamera og 140° bakkamera som lar deg ha en virkelig vidvinkelvisning rundt bilen din og nærmer deg fiskeøyeparameterne. Bruken av bakkameraet er valgfritt, frontkameraet kan også brukes separat . Når det gjelder rent optiske parametere, tilsvarer DOD LS500W+ DOD RC500S (og omvendt). Det er også mulighet for 180-graders rotering av bildet for front- og bakkamera (kameraet kan monteres "opp ned"). Innebygd litiumbatteri med en kapasitet på 900mAh.

3. generasjons parkeringsmodus - dod-kamera

Markedsleder innen bilsikkerhet og overvåking

Helt ny PARKERINGSMODUS AV 3. GENERASJON

Den store fordelen er den forbedrede parkeringsmodusfunksjonen til den nye generasjonens oppgradering 3.0. Et godt kamera tar opp mens du kjører, men et bedre kamera vil holde kjøretøyet ditt under overvåking 24 timer i døgnet, 7 dager i uken . Du kan velge mellom 1 av 3 moduser for forbedret parkeringsmodus som passer deg best: 1. AUTOMATISK BEVEGELSESDETEKSJON eller 2. HØY OPPLØSNING i ministørrelsesmodus - høy oppløsning i ministørrelse (standardinnstilling), eller 3. TIDSVERK - time lapse opptak. Sørg for fred og ro ved konstant opptak selv når du har parkert og forlatt bilen.


* Betingelsen er å ha den nyeste firmwaren for kameraet oppdatert *

3 overvåkingsmoduser - dod ls500w +

Du kan se hvordan den nye forbedrede parkeringsmodus 3.0 fungerer direkte i denne videoen:

1. Automatisk bevegelses- eller støtdeteksjon

Gjenstander som beveger seg foran kameraet, eller en dramatisk endring i belysning eller påvirkning, vil bli evaluert automatisk og opptaket vil starte hvis bevegelsen/endringen når den innstilte parameteren. Når bevegelse eller sjokk oppdages, begynner den å ta opp en videofil fra begge kameraene samtidig og låser filen.

bildeteksjon - legg til bilkamera

2. Høyoppløselig modus - høy oppløsning i ministørrelse

Med en virkelig minimal endring i kvaliteten på den innspilte videoen, er DOD Tech-teknologien den første og eneste som klarer i parkeringsmodus å ta opp hele opptaket under ditt fravær i kjøretøyet med kun en minimal reduksjon i videokvalitet. Hele natten på videoen vil ta opp omtrent 10 GB . Mindre enn 1/5 av den klassiske filstørrelsen.

høy oppløsning - dod ls500w +

3. Tidsforløp

Parkerer du flere dager? Tidsforsinkelsen lar deg sjekke innholdet i dagene på noen få minutter. Time-lapse-kameraet tar bilder (i henhold til innstilt bildefrekvens). Funksjonen vil automatisk gruppere de tatt bildene til en kontinuerlig video. Takket være dette vil du kunne se posten fra f.eks 24 timer i løpet av få minutter . Egnet for å overvåke kjøretøyet under ditt lange fravær. Derfor er det ment å ta statiske bilder, så kjøretøyet må ikke bevege seg.

time lapse - dod kamera


Forbedret parkeringsmodus , som starter automatisk 10 minutter etter at du har forlatt kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, bytter kameraet tilbake til opptaksmodus i sløyfen. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyte det revolusjonerende nattsynet for frontkameraet og til og med i fullstendig mørke. Forutsetningen er at kameraet drives via et bilbatteri ved hjelp av et sett med kabler for permanent installasjon i DOD DP4-kjøretøyet.

*Betingelsen er oppdateringen av den nyeste fastvaren for kameraet.*

parkeringsoppsyn - dod ls500w +


Sertifisert videokamera for bruk i hele EU (dvs. i Østerrike, Tyskland og andre medlemsland). De oppfyller kriteriene for tekniske standarder og kan brukes i kjøretøyet.

Frontkameraet er utstyrt med den splitter nye SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som tilbyr revolusjonerende nattmodus selv i fullstendig mørke!

dod bilkamera - sony starvis sensor

Teknologisk sett er dette «neste generasjons» bilkamera – med de nyeste teknologiene (optikk, mikrobrikker, funksjoner) som bilmarkedet tilbyr.


DOD LS500W+ er et av de beste kamerasystemene med doble front- og bakkameraer.

Det er ditt autovaktsystem dag og natt 24/7.

Du kan feste frontkameraet etter behov av sugekoppen eller limholderen. Bakkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm festes med en 3M-holder med tape. Kabelforbindelsen mellom kameraene er ca. 5,5 m lang. DOD LS500W+ kan kobles til en 12/24V strømforsyning, så det er mulig å bruke den unntatt bilen også for andre kjøretøy, lastebiler eller busser. Frontkameraet kan også enkelt festes på bilens frontrute med en 3M klebeholder som enkelt festes til kameraet.

Støtte for opptil 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timer med opptak fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)

dobbel bilkamera dod ls500w +

Opptaket tas opp fra begge kameraene og kombinert med en høy ISO-følsomhet på opptil 12800 slik at du kan overvåke omgivelsene i bilen selv under dårlige lysforhold, er denne funksjonen en betydelig sikkerhetsbonus når du overvåker bilen din under ditt fravær.

Bilkameraet støtter micro SD-kort på opptil 128 GB (vanlige kameraer kun opptil 32 GB). Ved en ulykke, kraftig oppbremsing, eller tilting av bilen, har kamerasettet en G-sensorfunksjon som beskytter filene ved en kollisjon. I en nødssituasjon lar den brukere manuelt beskytte en eksisterende fil ved å trykke på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasett med avansert WDR 2.0-teknologi er din pålitelige følgesvenn på veiene.

Produktfunksjoner:
  • Dobbel 1080p HD-videoopptak
  • Utvidet ISO-område opp til ISO 12800
  • G-sensor filbeskyttelse
  • SOS-funksjon - låsefunksjon
  • Parkeringsovervåking
  • Avansert WDR 2.0-teknologi
  • Ultralett objektiv med f/1.6 blenderåpning
  • Støtte 128 GB Micro SD-kort

Dobbel FULL HD 1080p videoopptak
Foran og baksiden av kjøretøyet ditt er tatt opp i 1080p-kvalitet i høy FULL HD-oppløsning. I tillegg er bildet tatt i en ultravid visningsvinkel på 145° frontkamera, 140° bakkamera for total beskyttelse.
full hd-oppløsning - ls500w +
Utvidet ISO-område opp til 12800

DOD LS500W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhet ikke bare ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rekkevidde øker lysstyrken til objekter i rask bevegelse om natten. Kameraet kan nå fange enda flere detaljer under ekstremt dårlige lysforhold.
ISO 12800 rekkevidde - dod bilkamera
Avansert WDR 2.0-teknologi

Fantastisk video i enhver lys og balansert eksponering i alle forhold. Gjør nattbilder lysere og reduserer lyseksponeringen for å oppnå det vakreste bildet.
wdr-teknologi - dod ls500w +
Stor f/1.6 blenderåpning, høy ytelse i lite lys
Stor blenderåpning reflekterer mengden lys som faller på sensoren under opptak. Jo større blenderåpningen er (t mindre tall f), jo mer lys vil bli fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blenderåpningen, som er 66 % større enn konkurrentene på markedet, gir DOD-kameraer det skarpeste bildet.
objektiv blenderåpning - ls500w +
6G skarp glasslinse

Den skarpe linsen med 6 elementer, som er laget av seks lag med glass, gir et fantastisk, rent og uforvrengt bilde
6g glasslinse ls500w +
Vid synsvinkel 145°

Bildeopptak ved en vid visningsvinkel på 145 ° for optimal dekning og klarhet. Frontkameraet er utstyrt med et ekstremt vidvinkelobjektiv, som forbedrer opptaksområdet, fordi panoramautsikten fra fronten av kjøretøyet fanger alle sider uten forvrengning (så ingen forvrengt bilde).
145 grader vidvinkel - ls500w +
Justerbart polarisasjonsfilter - reduserer gjenskinn betydelig. Det gir bedre bilder, bedre kontrast og viktigst av alt, det reduserer refleksjonen av lys på frontruten betydelig, slik at bildene blir klarere og uten gjenskinn.
polarisasjonsfilter - ls500w +
3'' 16:9 widescreen-skjerm. Kameraet har en stor widescreen-skjerm som gir et klart og stort nok bilde, egnet for å vise innstillinger og spille av videoer direkte på kameraskjermen.
3 tommers skjerm - dod ls500w +
GPS-prosessor med en hastighet på 10 Hz

Integrert med den raskeste 10Hz hastighet GPS, logger mer presise data om kjøretøyets plassering og hastighet. Lar deg ta opp ruten din på et kart mens du ser på videoene i DOD-spilleren. For øyeblikket den raskeste GPS-oppdateringen som brukes i videokameraer.

gps-prosessor - dod ls500w +
DOD GPS-spiller v2.0
Den nye versjonen av DOD GPS Player 2.0 med forbedret brukergrensesnitt er enda med bedre klarhet. Den viser FULL HD-videoopptak med sanntidsdata som kjøretøyets hastighet, gps-koordinater, overbelastning. Internett-tilkoblingen viser gjeldende plassering av kjøretøyet på Google maps.
dod-spiller - dod ls500w +
Hastighetsradardeteksjon
Systemet minner deg om at du er i nærheten av stedet med fartsgrense og hvor en radar kan plasseres, slik at du kan bremse. Unngå feller og ha alltid kjøringen under kontroll.
* For øyeblikket støtter systemet følgende land: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
hastighetsradar - dod ls500w +
Tids- og datosynkronisering

Automatisk tidskalibrering, uavhengig av manuell tidsjustering. Med en innebygd 10x hastighet GPS-prosessor, kan den nøyaktig kalibrere lokal tid og automatisk lagre den i kameraminnet.

synkronisering av tid og dato - ls500w +
Baneanalyse
Det er en ny funksjon for å beregne avstanden, tiden og gjennomsnittshastigheten til ruten din fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finne den korteste eller raskeste veien til jobb hjemmefra, basert på data fra stianalyse. Det er en svært økonomisk og praktisk måte å spare tid og drivstofforbruk.
baneanalyse - ls500w +
G-sensor databeskyttelse ved kollisjon.

I en ulykke, nødbremsing eller tilting av en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og gjeldende poster. Med denne funksjonen vil ikke filer slettes eller overskrives, selv ved opptak i en tidssløyfe.

g-sensor - ls500w +
Manuell fillåsing - SOS-beskyttelse

I nødstilfeller lar den brukere beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen, som holder filen fra opptakssløyfen og beskytter mot å bli overskrevet av andre filer.

sos manuell fillåsing - ls500w +
Automatisk opptak og avstenging

Etter at kjøretøyet er startet, vil kameraet automatisk starte opptaket. Når du slår av motoren, slår kameraet seg av automatisk uten å trykke på noen knapp.

automatisk opplasting og slå på - ls500w +
Sløyfeopptak - Syklisk opptak

Når lagringsplassen på det innsatte microSD-kortet er fullt, kan det automatisk overskrive eldre filer med nye, slik at filene stadig slettes på nytt.
loop-opptak - ls500w +
Passordbeskyttelse.

Når du har angitt passordet ditt, kan du hindre andre i å slette videoene eller bildene dine.

passordbeskyttelse - ls500w +
Støtte 128 GB Micro SD-kort

4x høyere minnekompatibilitet sammenlignet med eldre kameramodeller, støtter opptil 128 GB micro SD med over 18 timers opptak.

Støttekort opptil 128 GB - LS500W +
Produktspesifikasjoner:
Videooppløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30 fps, bakkamera 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Skjerm: 3" 16:9 TFT LCD-skjerm
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bakobjektiv: 140°
Blender foran: f/1,6
Bak blenderåpning: f/1,6
ISO-følsomhet: opptil ISO 12800
Videoformat: MOV
Opptaksmedier: Micro SDHC / SDXC klasse 10 (opptil 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøyttaler (inkludert)
Batteri: 3,7V 900mAh litiumbatteri
Inngangseffekt: 5V 1,5A
Dimensjoner foran kamera: 112 (L) * 71,9 (B) * 36,4 (H) mm
Dimensjoner på bakre kamera: 75,2 (L) * 26 (B) * 38,8 (H) mm
Vekt foran kamera: 145g
Vekt av bakkamera: 41 g
Driftstemperatur -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profesjonelt bilkamera DOD LS500W+
1x polariserende CPL-filter
1x Bakkamera med selvklebende holder
1x tilkoblingskabel med bakkamera (5M)
1x billader 12-24V (forlengelseskabel 4M)
1x holder
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter