Briller med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon

SKU: 10-119 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 359,96 kr
Pris inkl. MVA 1 632,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Briller med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon

Briller med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon. Stilige HD-solbriller med høykvalitetsbilde - ideell enhet for video- og lydopptak uansett hvor du er. Wifi HD-kamera i solbriller med støtte for microSD-kort opptil 64GB og live streaming via internett. Hvis du trenger å ta opp et intervju, et møte eller bare for å fange registreringen av ferien eller en rekke sporter, er disse HD-kamerabrillene akkurat for deg.

Stilige HD-solbriller med bilde av høy kvalitet og LIVE-streaming via internett.

Wifi-briller kan kobles til ruteren, eller du kan koble den til mobiltelefonen og nettbrettet etter å ha opprettet et tilgangspunkt . Med direktestrømming av internett kan fire brukere kobles til brillene dine og se overføringen din hvor som helst i verden. Fordelen med solbriller er at du kan fange akkurat det du ser og til og med med frie hender, det som er nyttig spesielt for sport eller ferie, samtidig som du er beskyttet mot solen. Brillene med kamera styres gjennom P2PLiveCam-applikasjonen via et lokalt wifi-nettverk etter sammenkobling med din mobiltelefon eller nettbrett. Appen støtter både Android og iOS, og du kan laste den ned på Google Play eller iTunes. Et annet alternativ er å koble til din bærbare eller PC via et lokalt wifi-nettverk. Det er ingenting enklere og mer praktisk enn dette kameraet innebygd i briller. Kameraopptaket lagres direkte på microSD-kortet i solbriller på opptil 64GB (ikke inkludert).

Solbriller med hd wifi-kamera

Etter sammenkobling med telefonen eller nettbrettet kan du endre innstillingen for videokameraet eller fotokameraet. Du kan velge video i HD 1080x720P ved 25fps eller 640x480P ved 25fps. De innspilte videoene lagres på et microSD-kort i ASF-format, og i AVI-format ved opptak via et lokalt wifi-nettverk eller via internett. Du kan spille av de innspilte filene fra kortet ved å bruke den fritt nedlastbare VLCPlayer eller SMPlayer. Du kan også bruke brillene som sikkerhetskamera. Bare plasser dem på en slik måte at linsen kan overvåke det nødvendige området og stille inn bevegelsesdeteksjon gjennom applikasjonen. Alarmen vil gi deg beskjed om bevegelsesdeteksjon via videomelding og posten vil bli lagret på microSD-kortet og deretter kan du laste ned filer til mobiltelefonen din. Bevegelsesdeteksjon er effektiv opp til 6m. Live videooverføring og videoopptak er med lyd. Mikrofonen er i stand til å ta opp lyd opp til 4m. Applikasjonen har også en syklisk opptaksfunksjon som lar deg automatisk fjerne de eldste filene og ta opp nye når kortet er fullt.

Wifi hd-kamera i solbriller

Når du bruker et 64 GB microSD-kort, kan du ta opp opptil 64 timer med HD-video med 1280x720P oppløsning. Det innebygde batteriet har en kapasitet på 250mAh og lar deg ta opp 25 minutter per enkelt lading. Brillene kan også kobles til powerbank, slik at du kan forlenge videoopptakstiden i henhold til kapasiteten til det tilkoblede eksterne batteriet (for eksempel er effekten på 2500mAh for opptakstid på opptil 4 timer). Kameraet i solbriller kan også kobles til en permanent strømforsyning via en USB-strømadapter. Objektivet har en visningsvinkel på 120º slik at du kan overvåke store områder.  

Det er også en kraftig LED på brillene dine som lar deg orientere deg selv i mørket. Denne praktiske belysningen vil du helt sikkert sette pris på i mange situasjoner.


Egenskaper:

Wifi-kamera skjult i briller
Opptak med mulighet for LIVE-streaming via Internett
Sending av bevegelsesdeteksjon og alarmmeldinger.
Bruker microSD-kort på opptil 64 GB
Mulighet for strømforsyning via powerbank
WiFi-tilkobling via et lokalt nettverk eller rutertilkobling

Spesifikasjoner:

Videooppløsning: 1280x720P ved 25fps, 640x480 ved 25fps
Lyd: lydopptak opptil 5m
Videoopptaksformat: AFS/AVI
Minne: microSD-kort opptil 64 GB
Objektiv: 2 megapiksler CMOS
Synsvinkel: 120º
Tilkobling: USB
Internett-tilkobling: ja
Antall direkteoverføringsforbindelser: 4 brukere
Arbeidstemperatur: -20 til +60

Pakkeinnhold:

1x WiFi-briller med kamera
1x USB-kabel
1x installasjons-CD
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter