Sikkerhet satt inn i bilen DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P kamera

SKU: 55-036 Jeg har et spørsmål
Produsent DOD
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 3 999,96 kr
Pris inkl. MVA 4 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Sikkerhet satt inn i bilen DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P kamera

Sikkerhet satt inn i bilens DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P-kamera , som har to objektiver med FULL HD-oppløsning i uovertruffen kvalitet med en opptakshastighet på 30 fps. DUAL-kameraet registrerer i 1080P-oppløsning og med et effektivt polarisasjonsfilter (som eliminerer lysrefleksjoner) registrerer settet scenen før og etter kjøretøyet . Bildekomprimering H.264, MOV-fil, en datastrøm ca. 15 Mbps for hver kanal. Ett minutt med en oppløsning på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB.

Rc500s dobbeltkamera

Kamerasettet har et vidvinkelobjektiv på opptil 145° frontkamera og 140° bakkamera som lar deg ha en virkelig vidvinkelvisning rundt bilen din og nærmer deg fiskeøyeparameterne. Bruken av bakkameraet er valgfritt, frontkameraet kan også brukes separat . Når det gjelder rent optiske parametere, tilsvarer DOD RC500S DOD LS500W (og omvendt). Det er også mulighet for 180° vending av bildet for front- og bakkamera (kameraet kan monteres "nedover hodet").

Frontkameraet er utstyrt med den splitter nye SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensoren, som tilbyr revolusjonerende nattmodus selv i fullstendig mørke! Innebygd superkondensator i stedet for Li-Ion batteri - for enda bedre motstand og levetid på kameraet.

Teknologisk sett er dette «neste generasjons» bilkamera – med de nyeste teknologiene (optikk, mikrobrikker, funksjoner) som bilmarkedet tilbyr.

Flaggskipet til DOD-selskapet - et nytt konsept med SMART bilkamera

Sertifisert videokamera for bruk i hele EU (dvs. i Østerrike, Tyskland og andre medlemsland). De oppfyller kriteriene for tekniske standarder og kan brukes i kjøretøyet.


DOD RC500S har en elegant og diskret, sylindrisk form med virkelig mini-dimensjoner som gjør at den kan installere frontkameraet nær speilet øverst på frontruten. Takket være denne posisjonen vil den ikke forstyrre utsikten din, og den er helt diskret når den ses fra utsiden. Bakkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm festes med en 3M-holder med tape. Kabelforbindelsen mellom kameraene er ca. 5,5 m lang. DOD RC500S kan kobles til en 12/24V strømforsyning, så det er mulig å bruke den unntatt bilen også for andre kjøretøy, lastebiler eller busser. Frontkameraet kan også enkelt festes på bilens frontrute med en 3M klebeholder som enkelt festes til kameraet. DOD kommer også med et veldig nyttig tilbehør – et justerbart sirkulært polarisasjonsfilter som effektivt reduserer reflektert lys.

Støtte for opptil 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timer med opptak fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)


Dobbeltkamera rc500s

Opptaket tas opp fra begge kameraene og kombinert med en høy ISO-følsomhet på opptil 12800 slik at du kan overvåke omgivelsene i bilen selv under dårlige lysforhold, er denne funksjonen en betydelig sikkerhetsbonus når du overvåker bilen din under ditt fravær. Dette gjør den nye DOD RC500S til en ny leder i markedet for sikkerhet, ikke bare med videoopptak av turen , men også med overvåking av bilen under ditt fravær .

En stor fordel er det forbedrede nye generasjons parkeringsmodussystemet som vil begynne å registrere 15 sekunder før det oppdager bevegelse. Dette vil sikre at du har en oversikt over hva som skjedde fra begynnelsen til slutten fra begge kameraene foran og bak kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, går kameraet tilbake til opptak i loop-modus.

Leder på markedet for bilsikkerhet og overvåking

Parkeringsmodus DOD rc500s kamera

Videokameraet støtter micro SD-kort på opptil 128 GB (standardkameraer på opptil 32 GB). Ved en ulykke, kraftig oppbremsing eller tilting av bilen har kamerasettet G-sensorfunksjonen som beskytter filene mot støtet. I en nødssituasjon kan brukere også manuelt beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasettet med avansert WDR 2.0-teknologi og WiFi-tilkobling er din pålitelige følgesvenn på veiene.

Dobbelt RC500S bilkamerasett med FULL HD og WIFI-støtte

En smart DOD (Android / iOS)-applikasjon for smarttelefoner eller nettbrett, hvor du etter sammenkobling via WiFi kan spille av videoer fra turen, spore din nåværende posisjon gjennom google maps, eller endre kamerainnstillingene.
Wifi-støtteapp dod rc500s
Produktfunksjoner:
  • 1080p HD videoopptak
  • Bred visningsvinkel - 145° frontkamera, 140° bakkamera
  • G-sensor beskyttelse av filer
  • SOS-funksjon - Låsefunksjon
  • Parkeringsovervåking
  • Avansert WDR 2.0-teknologi
  • WiFi-tilkobling
  • Effektivt justerbart sirkulært polarisasjonsfilter
Dobbel FULL HD 1080p videoopptak
Foran og bakfra av kjøretøyet ditt tas opp i 1080p-kvalitet i høy FULL HD-oppløsning. Dessuten er bildet tatt med den ultravide visningsvinkelen til 145° frontkamera, 140° ryggekamera for total beskyttelse.

Rc500s full hd-oppløsning

Utvidet ISO-område opp til 12800
DOD RC500S har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhet ikke bare ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rekkevidde øker lysstyrken til objekter i rask bevegelse om natten. Kameraet kan nå fange enda flere detaljer under ekstremt dårlige lysforhold.

Rc500s iso 12800

Avansert WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og balansert eksponering i alle forhold. Gjør nattbilder lysere og reduserer lyseksponeringen for å oppnå det vakreste bildet.

Rc500s wdr-teknologi

Stor f/1.6 blenderåpning, høy ytelse i lite lys
Stor blenderåpning reflekterer mengden lys som faller på sensoren under opptak. Jo større blenderåpningen er (t mindre tall f), jo mer lys vil bli fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blenderåpningen, som er 66 % større enn konkurrentene på markedet, gir DOD-kameraer det skarpeste bildet.

Rc500s blenderåpning foran og bak f/1.6

6G skarp glasslinse
Den skarpe linsen med 6 elementer, laget av seks lag med glass, gir et fantastisk, rent og uforvrengt bilde

Rc500s 6g glasslinse

Vid synsvinkel 145°
Bildeopptak ved en vid visningsvinkel på 145° for optimal dekning og klarhet. Frontkameraet er utstyrt med et ekstremt vidvinkelobjektiv, som forbedrer opptaksområdet, fordi panoramautsikten fra fronten av kjøretøyet fanger alle sider uten forvrengning (så ingen forvrengt bilde).

Rc500s bred visningsvinkel

Justerbart sirkulært polariserende filter - reduserer effektivt reflektert lys
Det justerbare filteret eliminerer blendingen av frontruten og øker samtidig metningen. Reduserer uønskede refleksjoner og overdreven eksponering eller polariserende effekter for å sikre bildet av høyeste kvalitet og beskytte objektivet ditt.

Rc500s linsepolarisasjonsfilter

WiFi-tilkobling - ekstern visning ved hjelp av gratis applikasjon
Du trenger ikke vente lenger hvis du vil spille av spennende øyeblikk. Bare overfør eller visualiser filer fra det innsatte minnekortet i kameraet direkte til din smarttelefon/nettbrett via DOD APP.

Rc500s wifi-tilkobling

Parkeringsovervåking
Du vil være fornøyd med denne parkeringsovervåkingen selv når du parkerer og lar bilen stå. Forbedret parkeringsmodus , som starter automatisk 10 minutter etter at du har forlatt kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, bytter kameraet tilbake til opptaksmodus i sløyfen. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyte det revolusjonerende nattsynet for frontkameraet og til og med i fullstendig mørke.

dod Rc500s parkeringsovervåking

Ved bevegelsesdeteksjon av front- eller bakkamera , eller ved krasj, starter det opptak av video og låser filen. Videokameraet begynner å ta opp i 15 sekunder før bevegelsen oppdages eller støtet, noe som sikrer at du får oversikt over hva som skjedde fra begynnelse til slutt. Forutsetningen er at kameraet må drives via et bilbatteri ved hjelp av et sett med kabler for permanent installasjon i kjøretøyet DOD DP4.

Du kan se hvordan den forbedrede parkeringsmodusen fungerer her i denne videoen:

GPS-prosessor med 10 Hz hastighet
Integrert med den raskeste 10Hz hastighet GPS, logger mer presise data om kjøretøyets plassering og hastighet. Lar deg ta opp ruten din på et kart mens du ser på videoene i DOD-spilleren. Det er for øyeblikket den raskeste GPS-oppdateringen som brukes i videokameraer.

Rc500s gps-prosessor

DOD GPS-spiller v2.0
Den nye versjonen av DOD GPS Player 2.0 med forbedret brukergrensesnitt er enda med bedre klarhet. Den viser FULL HD-videoopptak med sanntidsdata som kjøretøyets hastighet, gps-koordinater, overbelastning. Internett-tilkoblingen viser gjeldende plassering av kjøretøyet på Google maps.

Rc500s dod-spiller

Deteksjon av hastighetsradar
Systemet minner deg om at du er i nærheten av stedet med fartsgrense og hvor en radar kan plasseres, slik at du kan bremse. Unngå feller og ha alltid kjøringen under kontroll.
* For øyeblikket støtter systemet følgende land: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Synkronisering av tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uavhengig av manuell tidsjustering. Med en innebygd 10x hastighet GPS-prosessor, kan den nøyaktig kalibrere lokal tid og automatisk lagre den i kameraminnet.

G-sensor beskyttelse mot støt
I en ulykke, nødbremsing eller tilting av en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og gjeldende poster. Med denne funksjonen vil ikke filer slettes eller overskrives, selv ved opptak i en tidssløyfe.

Manuell fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfeller lar den brukere beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen, som holder filen fra opptakssløyfen og beskytter mot å bli overskrevet av andre filer.

Automatisk opptak og avstenging
Etter at kjøretøyet er startet, vil kameraet automatisk starte opptaket. Når du slår av motoren, slår kameraet seg av automatisk uten å trykke på noen knapp.

Sløyfeopptak - Syklisk opptak
Når lagringsplassen på det innsatte microSD-kortet er fullt, kan det automatisk overskrive eldre filer med nye, slik at filene stadig slettes på nytt.

Støtter 128 GB Micro SD-kort
4x høyere minnekompatibilitet sammenlignet med eldre kameramodeller, støtter opptil 128 GB micro SD med over 18 timers opptak.

Produktspesifikasjoner:
Videooppløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30 fps, bakre 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bakobjektiv: 140°
Fremre blenderåpning: f/1,6
Bakre blenderåpning: f /1,6
ISO-følsomhet: opptil ISO 12800
Videoformat: MOV
Opptaksmedier: Micro SDHC/SDXC Class 10 (opptil 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøyttaler (inkludert)
Batteri: super kondensator
Inngangseffekt: 5V 1,5A
Dimensjoner foran kamera: 122 (D) * 35,8 (B) * 60,6 (V) mm
Dimensjoner på bakkamera: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Vekt foran kamera: 120g
Vekt bak kamera: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera DOD RC500S med selvklebende holder
1x Bakkamera med selvklebende holder
1x CPL filter
1x billader 12-24V (4M skjøtekabel)
1x sammenkoblingskabel til bakkamera (5M)
1x Sett med lim for kameraholder
1x Manuell

Rc500s tilbehør

Kommentarer

Andre produkter