Pinhole spion GSM-kamera på SIM-kort med fjernlytting

SKU: 10-121 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 599,96 kr
Pris inkl. MVA 1 920,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Pinhole spion GSM-kamera på SIM-kort med fjernlytting

Pinhole spion GSM-kamera på SIM-kort med fjernlytting som alltid vil varsle deg i tide om hva som skjer i det overvåkede området. Hvis du trenger å overvåke interiøret i kontor, hus, leilighet eller bil, og bli informert tidlig om hendelser, er dette GSM SIM-nålkameraet designet for deg. Bare kjøp hos enhver operatør et SIM-kort med et telefonnummer som du kan sette inn i pinhole-kameraet. Kameraet inkluderer også et spor for microSD-kort opp til en maksimal kapasitet på 32 GB, som tar opp video og lyd. Enheten er enkel å betjene ved hjelp av kommando-SMS, som du sender fra mobiltelefonen til GSM-spionkameraet. Etter innledende kalibrering SMS når kameraet vil huske telefonnummeret ditt for videre kommunikasjon, kan du angi SMS med kommandoer nødvendige funksjoner for overvåking. Den grunnleggende funksjonen er lyddeteksjon.

Pinhole gsm-kamera

Ved registrering av lyd over 40 db vil enheten automatisk ringe deg og gjennom en følsom mikrofon kan du høre hva som skjer på en avstand på seks meter. Da kan du sende en SMS med kommandoer for videoopptak. Video med lyd vil bli lagret på minnekortet i intervaller på 30 minutter. Du kan også velge en kommando for kun opptak av lydsporet. Etter å ha ringt til telefonnummeret i kameraet, vil enheten automatisk svare på anropet ditt, og du kan høre hva som skjer rundt kameraet. Bevegelsesdeteksjonsfunksjonen lagrer bildet ditt i JPG-format på microSD-kortet.

Gsm spion pinhole kamera på sim og sd-kort

Via en kommando-SMS kan SIM-sikkerhetskameraet sende deg informasjons-SMS med detaljer om batteristatus, ledig kapasitet på minnekortet, informasjon om selve prosessen (hvis du kun tar opp video eller lyd). Et annet alternativ er å formatere kortet eller tilbakestille enheten via SMS. Batteri med en kapasitet på 2500 mAh sikrer et langvarig GSM SIM-kamera. I standby-modus kan den fungere i opptil 12 dager. Taletiden er opptil 150-180 minutter. SIM-sikkerhetskamera kan også kobles til en permanent strømforsyning eller POWERBANK, for å øke driftstiden i henhold til kapasiteten til ekstern batterilader.

Egenskaper:

  • Spionkamera med GSM SIM-kort
  • Styring via SMS-kommando
  • Støtte SIM-kort fra alle operatører
  • I standby-modus fungerer opptil 12 dager
  • Automatisk tilbakeringing av kameraet til telefonnummeret ditt når du oppdager lyd

Spesifikasjoner:

Videooppløsning: 320x240
Bildeoppløsning: 640x480
Bildehastighet: 10fps
Videoformat: AVI
Synsvinkel: 70°
Lydopptak: ja 6m
Minimum belysning: 1 Lux
Batterikapasitet: 2500mAh
Standbytid: 12 dager
Taletid: opptil 15-180 minutter
Maksimal minnekapasitet: 32 GB
Arbeidsfrekvens: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Arbeidstemperatur -20ºC til +55ºC

Pakken inkluderer:

1x GSM SIM pinhole spionkamera
1x USB-kabel for strømforsyning
1x 2500mAh batteri
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter