DOD LS475W+ Car DVR med FULL HD 60fps + GPS

SKU: 55-037 Jeg har et spørsmål
Produsent DOD
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 3 600,00 kr
Pris inkl. MVA 4 320,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS475W+ Car DVR med FULL HD 60fps + GPS

TOPP bilkamera DOD LS475W+ med FULL HD 60fps + GPS-logger med 10x raskere oppdatering, 145° synsvinkel, 6G glasslinse, ISO opptil 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W+ er den direkte etterfølgeren til DOD LS470W+ og tilhører de nyeste DOD-kameraene. Fortsetter i den populære LS470W-serien med kameraer, den nye DOD LS475W+ tar nå enda et skritt fremover og legger til en rekke unike funksjoner. FULL HD-oppløsning 1920x1080P ved 60fps (bilder per sekund) , opptil 128 GB micro SD-støtte (standardkameraer opptil 32GB) der kan lagres opptil 18 timers opptak, opptil 900mAh batteri , bred visningsvinkel på 145° og stor 3" TFT LCD-skjerm 16:9. Den er utstyrt med den splitter nye SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensoren som tilbyr en revolusjonerende nattmodus selv i fullstendig mørke!

Et førsteklasses videokamera som vil tilfredsstille selv de mest krevende kundene.

Ls475w bil dvr + parkeringsmodus

DOD LS475W+ har H.264 bildekomprimering, MOV -fil , datastrøm ca. 20 Mbps. Ett minutt ved oppløsning 1080p 60fps video er ca. 150 MB. Du kan snu bildet 180° (kameraet kan monteres "nedover hodet"). Den har et veldig nyttig tillegg - et justerbart sirkulært polarisasjonsfilter som effektivt reduserer reflektert lys.

Teknologisk sett er dette «neste generasjons» bilkamera – med de nyeste teknologiene (optikk, mikrobrikker, funksjoner) som bilmarkedet tilbyr.

Sertifisert videokamera for bruk i hele EU (dvs. i Østerrike, Tyskland og andre medlemsland). De oppfyller kriteriene for tekniske standarder og kan brukes i kjøretøyet.

SONY STARVIS Sensor - (Stjernesyn eller synlighet i lys av stjerner)6G glasslinse - en kombinasjon av seks lag med glass, som gir et fantastisk lyst, rent og uforvrengt bilde. Den har en 10x-hastighets GPS-prosessor, den raskeste GPS-bilteknologien sikrer nøyaktig sporing av kjøretøyets hastighet og ultraraske GPS-posisjoner for veien din. Pakken kommer med en helt ny redesignet og forbedret programvare på din PC - DOD GPS 2.0-spiller.

En stor fordel er det forbedrede nye generasjons parkeringsmodussystemet som vil begynne å registrere 15 sekunder før det oppdager bevegelse. Dette vil sikre at du har oversikt over hva som skjedde fra begynnelse til slutt. Når du fortsetter å kjøre, går kameraet tilbake til opptak i loop-modus.

Leder på markedet for bilsikkerhet og overvåking

Ls475w+ parkeringsmodus for dod-kamera

Kameraet kan enkelt festes på frontruten ved å bruke en sugekopp med holder som festes i kameraet på en enkel måte. Bred 145° visningsvinkel fanger opp hendelser foran kjøretøyet og på sidene, automatisk tidskalibrering ved hjelp av GPS. Du vil også sette pris på GPS-loggerfunksjonen til kjørerekorden din (GPS-posisjon, gjeldende hastighet). Du vil kunne se videoer på PC-en din med den medfølgende programvaren. Ideell for selskaper å kontrollere kjøreturen til ansatte, profesjonelle sjåfører. Kameraet kan kobles til en 12/24V strømforsyning, så det er mulig å bruke det unntatt bilen også til andre kjøretøy, lastebiler eller busser. Ved en ulykke, kraftig oppbremsing eller tilting av bilen har kamerasettet G-sensorfunksjonen som beskytter filene mot støtet. I en nødssituasjon kan brukere også manuelt beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen. Kameramenyen er også tilgjengelig på slovakisk.

De nye modellene av bilkameraer DOD LS475W+, LS500W og RC500S+ er for tiden toppen av sorte bokser på verdensmarkedet.

Dette bevises ikke bare av brukte teknologier, men hovedsakelig med tilfredshet fra sjåfører som aktivt bruker disse kameraene. Prisen deres er relativt høyere, men de tilbyr toppteknologi og lager plater som også kan brukes som bevis ved ulykken . Med disse kameraene er det ikke mulig at du ikke er i stand til å lese bilskiltet til kjøretøyet som har skadet eller truet deg.

Støtte opptil 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timer med opptak)

Ls475w+ kamera av siste generasjon

Produktfunksjoner:

Utmerket FULL HD-oppløsning 1080p ved 60fps
Reduksjon av bevegelsesuskarphet
Utvidet ISO-område opp til ISO 12800
Avansert WDR 2.0-teknologi - fantastisk video uansett lys
Justerbart sirkulært polarisasjonsfilter
Parkeringsovervåking

1080p @ 60fps kinematisk videoopptak
Den tilbyr brukere et stabilisert og kontinuerlig videoopptak ved 1080P med 60 bilder per sekund, noe som øker mengden detaljer du kan se.

Ls475w+ full hd-oppløsning

Reduksjon av bevegelsesuskarphet
Andre sjåfører kjører for fort og skiltnummeret deres blir kanskje vasket ut i videoen? Teknologi for reduksjon av bevegelsesuskarphet brukes til å øke klarheten til objekter som beveger seg raskt.

dod Ls475w+ uskarpt bildereduksjon

Utvidet ISO-område opp til 12800
DOD LS475W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhet ikke bare ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rekkevidde øker lysstyrken til objekter i rask bevegelse om natten. Kameraet kan nå fange enda flere detaljer under ekstremt dårlige lysforhold.

dod Ls475w+ iso 12800

Avansert WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og balansert eksponering i alle forhold. Gjør nattbilder lysere og reduserer lyseksponeringen for å oppnå det vakreste bildet.

dod ls475w+ wdr-teknologi

Stor f/1.6 blenderåpning, høy ytelse i lite lys
Stor blenderåpning reflekterer mengden lys som faller på sensoren under opptak. Jo større blenderåpningen er (mindre tall f), jo mer lys vil bli fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blenderåpningen, som er 66 % større enn konkurrentene på markedet, gir DOD-kameraer det skarpeste bildet.

dod ls475w+ blenderåpning foran og bak f/1.6

6G skarp glasslinse
Den skarpe linsen med 6 elementer, laget av seks lag med glass, gir et fantastisk, rent og uforvrengt bilde

dod ls475w+ 6G glasslinse

Vid synsvinkel 145°
Bildeopptak ved en vid visningsvinkel på 145° for optimal dekning og klarhet. Frontkameraet er utstyrt med et ekstremt vidvinkelobjektiv, som forbedrer opptaksområdet, fordi panoramautsikten fra fronten av kjøretøyet fanger alle sider uten forvrengning (så ingen forvrengt bilde).

dod ls475w+ bred visningsvinkel

Justerbart sirkulært polariserende filter - reduserer effektivt reflektert lys
Det justerbare filteret eliminerer blendingen av frontruten og øker samtidig metningen. Reduserer uønskede refleksjoner og overdreven eksponering eller polariserende effekter for å sikre bildet av høyeste kvalitet og beskytte objektivet ditt.

dod ls475w+ polarisasjonsfilter

Stor 3" LCD-skjerm
Stor 3" 16:9 widescreen-skjerm - kameraet har en stor widescreen-skjerm, som tilbyr en lyssterk og stor skjerm egnet for visning av innstillinger og avspilling av videoer direkte på kameraets skjerm.

dod ls475w+ 3 tommers skjerm

Batteri med høy ytelse
Høyytelses Li-ion batteri 900mAh (DOD LS470W+ har 650mAh). I mangel av strømforsyning øker det overvåkingstiden (parkeringsmodus) og gir dermed mer beskyttelse.

dod ls475w+ kraftig batteri

Parkeringsovervåking
Du vil være fornøyd med denne parkeringsovervåkingen selv når du parkerer og lar bilen stå. Forbedret parkeringsmodus , som starter automatisk 10 minutter etter at du har forlatt kjøretøyet. Når du fortsetter å kjøre, bytter kameraet tilbake til opptaksmodus i sløyfen. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyte det revolusjonerende nattsynet for frontkameraet og til og med i fullstendig mørke.

dod ls475w+ parkeringsovervåking

Ved bevegelsesdeteksjon av front- eller bakkamera , eller ved krasj, starter det opptak av video og låser filen. Videokameraet begynner å ta opp i 15 sekunder før bevegelsen oppdages eller støtet, noe som sikrer at du får oversikt over hva som skjedde fra begynnelse til slutt. Betingelsen er at kameraet må drives via et bilbatteri ved hjelp av et sett med kabler for permanent installasjon i DOD DP4.

GPS-prosessor med 10 Hz hastighet

Integrert med den raskeste 10Hz hastighet GPS, logger mer presise data om kjøretøyets plassering og hastighet. Lar deg ta opp ruten din på et kart mens du ser på videoene i DOD-spilleren. For øyeblikket er det den raskeste GPS-oppdateringen som brukes i videokameraer.

dod ls475w+ 10x gps-prosessor

DOD GPS-spiller v2.0
Den nye versjonen av DOD GPS Player 2.0 med forbedret brukergrensesnitt er enda med bedre klarhet. Den viser FULL HD-videoopptak med sanntidsdata som kjøretøyets hastighet, gps-koordinater, overbelastning. Internett-tilkoblingen viser gjeldende plassering av kjøretøyet på Google maps.

dod gps-spiller

Deteksjon av hastighetsradar
Systemet minner deg om at du er i nærheten av stedet med fartsgrense og hvor en radar kan plasseres, slik at du kan bremse. Unngå feller og ha alltid kjøringen under kontroll.
* For øyeblikket støtter systemet følgende land: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering av tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uavhengig av manuell tidsjustering. Med en innebygd 10x hastighet GPS-prosessor, kan den nøyaktig kalibrere lokal tid og automatisk lagre den i kameraminnet.
Baneanalyse
Det er en ny funksjon for å beregne avstanden, tiden og gjennomsnittshastigheten til ruten din fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finne den korteste eller raskeste veien til jobb hjemmefra, basert på data fra stianalyse. Det er en svært økonomisk og praktisk måte å spare tid og drivstofforbruk.
G-sensor beskyttelse mot støt
I en ulykke, nødbremsing eller tilting av en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og gjeldende poster. Med denne funksjonen vil ikke filer slettes eller overskrives, selv ved opptak i en tidssløyfe.

Manuell fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfeller lar den brukere beskytte en eksisterende fil ved å trykke lenge på "SOS"-knappen, som holder filen fra opptakssløyfen og beskytter mot å bli overskrevet av andre filer.

Automatisk opptak og avstenging
Etter at kjøretøyet er startet, vil kameraet automatisk starte opptaket. Når du slår av motoren, slår kameraet seg av automatisk uten å trykke på noen knapp.

Sløyfeopptak - Syklisk opptak
Når lagringsplassen på det innsatte microSD-kortet er fullt, kan det automatisk overskrive eldre filer med nye, slik at filene stadig slettes på nytt.

Passordbeskyttelse
Når du har angitt passordet ditt, kan du hindre andre i å slette videoene eller bildene dine. Dette er en veldig nyttig funksjon for selskaper som har egne sjåfører.

Støtter 128 GB Micro SD-kort
4x høyere minnekompatibilitet sammenlignet med eldre kameramodeller, støtter opptil 128 GB micro SD med over 18 timers opptak.

Spesifikasjoner:

Videooppløsning: 1920x1080 @ 60fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkelobjektiv: 145°
Blender: f/1,6
ISO-følsomhet: opptil ISO 12800
Skjerm: 3" TFT LCD 16:9
Videoformat: MOV
Opptaksmedier: Micro SDHC/SDXC Class 10 (støtte for opptil 128 GB)
Lyd: Mikrofon og høyttaler (mono) inkludert
Batteri: litiumbatteri med 3,7V 900mAh kapasitet
Inngangseffekt: 5V 1A
Størrelse: 112,6 (D) x 71,9 (B) x 36,4 (V) mm, (4,4" x 2,8" x 1,4")
Vekt: 145g
Driftstemperatur: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera DOD LS475W+
1x billader 12-24V (4M skjøtekabel)
1x Fugeholder
1x CPL filter
1x manuell

dod ls475w+ tilbehør

Kommentarer

Andre produkter