Digital stemmeopptaker i elegant anheng 8GB minne + MP3-spiller med lydgjenkjenning

SKU: 09-099 Jeg har et spørsmål
Produsent OEM
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 100,04 kr
Pris inkl. MVA 1 320,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Digital stemmeopptaker i elegant anheng 8GB minne + MP3-spiller med lydgjenkjenning

Digital stemmeopptaker i elegant anheng 8GB minne + MP3-spiller med lydgjenkjenning. 4 i 1 enhet - lydopptak, mp3-spiller, USB-disk, automatisk lydopptak. Kompakt stemmeopptaker 142x15mm, diktafon har stereohodetelefoner for hemmelig lydopptak. Lydopptaker - bærbar, ser ut som et nøkkelanheng. Opptakeren får strøm enten via den medfølgende USB-kabelen eller via et oppladbart Li-Polymer-batteri, som når det er fulladet tilbyr kontinuerlig opptak av tale og lyder i opptil 58 timer i WAV-format. De medfølgende hodetelefonene kan brukes til å spille av lydfiler. Diskret lydopptak hvor som helst.

Spy Audio samtaleopptaker (lyd) - anheng på halsen

Spy Audio samtaleopptaker (lyd) - anheng på halsen

Hvert opptak lagres under et navn med gjeldende dato og klokkeslett – dette vil hjelpe deg med å enkelt finne et spesifikt opptak. Takket være den bærbare kompakte designen kan du alltid enkelt lagre og ta opp taleopptakeren som en spionenhet, for eksempel i lommen, slik at du kan ta opp hemmelige eller diskrete samtaler eller ulike lyddetaljer. Taleopptakeren er den ideelle mobilopptakeren for å fange opp lyder over lengre avstander. Enheten tilbyr også en MP3-spillerfunksjon for favorittsangene dine, som du kan overføre til enheten via den medfølgende USB-datakabelen.

halsanheng lydopptaker

Digital stemmeopptaker i en elegant nøkkelring på 8 GB internminne. Enheten tilbyr 4 funksjoner i ett - lydopptak, mp3-spiller, USB-stasjon, automatisk lydopptak - starter når et økt støynivå oppdages . Det er en innovativ enhet som kombinerer et elegant design og samtidig et behagelig design for å bruke alle funksjonene. Den digitale diktafonen skjult i nøkkelringen tar opp lyd i topp kvalitet takket være støyreduksjonen og er derfor et flott tillegg til trening, forretningsmøter, forretninger og andre formål med å ta opp samtaler. Det integrerte minnet på 8 GB gir rikelig med lagringsplass for opptak av langvarige stemmeopptak – opptil 96 timer med opptak, også takket være det innebygde litiumbatteriet, som vil tjene til omtrent 58 timer med kontinuerlig opptak.

58 timers batterilevetid

Lydgjenkjenningsfunksjonen er viktig - automatisk opptak starter når lyd tas opp

Opptakeren fungerer også som en MP3-spiller takket være det integrerte minnet som du kan bruke en USB-kabel til å ta opp favorittsangene dine, eller spille av innspilte samtaler og deretter lytte til dem gjennom hodetelefoner. Ulike andre filer kan lastes opp til det integrerte 8 GB-minnet, så pennen utfører også den klassiske funksjonen til en bærbar USB-flash-stasjon. Takket være sine miniatyrdimensjoner er minidiktafonen en bærbar og praktisk opptaksenhet som kan brukes i ulike livssituasjoner, når det også trengs en upåfallende måte å ta opp lyd på.

lydgjenkjenning - automatisk stemmeopptak - spionopptaker

Funksjoner:

Start opptaket med én knapp
Stemmeopptaker
Automatisk opptaksfunksjon ved lyddeteksjon
Spiller av MP3-, WMA- og WAV-formater
USB flash-stasjon med 8 GB internminne
Stereo hodetelefoner

Spesifikasjon:

Lydopptaksformat: WAV
Funksjoner: ett-trykks lydopptak, automatisk lydopptak, mp3-spiller
Internminne: 8GB
Strømforsyning: innebygd oppladbart litiumbatteri
Opptakstid (minnekapasitet): opptil 96 timer
Opptakstid (batterilevetid): opptil 58 timer
Støttede formater for avspilling: mp3, wav, wma
Frekvens: 48KHZ
Kvalitet: 192KBPS
Farge svart
Mål: 142x15mm

Pakkeinnhold:

1x digital diktafon
1x hodetelefoner
1x USB-kabel
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter