Billader 2x USB med GPS locator + stemmeovervåking

SKU: 09-051 Jeg har et spørsmål
Produsent PROFIO
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 999,96 kr
Pris inkl. MVA 1 200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Billader 2x USB med GPS locator + stemmeovervåking

Billader 2x USB med GPS locator + stemmeovervåking . Laderen er kompatibel med alle kjøretøyer på markedet , siden den er koblet til lighteren i bilen. Det vil gi tilstrekkelig sanntidsinformasjon om det overvåkede kjøretøyet. Ved første øyekast ser den ut som en klassisk billader, men den skjuler GPS-lokalisatoren. Den kompakte og stilige designen til enheten smelter perfekt sammen med interiøret i kjøretøyet ditt, og derfor trenger du ikke bekymre deg for at det vil bli avslørt.

Med denne billaderen vil du ikke ha problemet med å finne kjøretøyet ditt, hvis du vil låne det til vennen din eller barnet ditt, slik at du unngår uønskede følelser og frykt eller bekymringer, om det er greit om mannskapet er på bilen. Enheten leveres med en fritt tilgjengelig "TrackSolid"-applikasjon (iOS, Android) for mobiltelefonen din, som du kan spore gjeldende plassering av kjøretøyet der billaderen er plassert i, og du vil også ha en oversikt over varslene .

gps locator i bilen i billader

Enkel installasjon

De fleste enhetene på markedet for GPS-lokalisatorer har en svært komplisert installasjon. Du trenger ikke bekymre deg, fordi ingen oppsett er nødvendig med denne modellen. Bare plugg billaderen inn i sigarettenneren i bilen og du kan begynne å bruke alle funksjonene.

GPS-lokalisering i billaderinstallasjon

SOS nødanrop

I nødstilfeller kan du trykke på den tilsvarende SOS-knappen i 3 sekunder for å aktivere alarmen. Enheten sender deretter en SMS til standard mobilnummer og vil også ringe det til anropet mottas.

gps tracker nød SOS knapp

Stemmeovervåking

Etter å ha sendt "Monitor"-kommandoen til enheten via SMS, vil enheten svare "OK" og deretter ringe standard SOS-mobilnummer. Etter å ha mottatt et anrop vil personen på SOS-nummeret kunne høre hva som skjer rundt billaderen eller interiøret i kjøretøyet. Under lytting produserer ikke enheten noen lyd- eller lyssignaler, og derfor er det en total uobservert lytting.

gps locator billader med stemmeovervåking

Deteksjon av kjøretøystatus

Enheten støtter registrering av kjøretøystatus, uansett om den er på eller av. Hvis en uautorisert person har startet kjøretøyet uten din viten, vil du umiddelbart få et varsel til telefonen din.

gjenkjenning av kjøretøystatus for multibillader

Lavt batterialarm

Billaderen har et innebygd 130 mAh litiumbatteri og kan derfor fungere selv etter at den er tatt ut av tenningen. Når batteriet synker til 10 %, vil enheten sende en advarsels-SMS "Advarsel! Batteriet er lavt, lad det opp i tide!" til standard SOS-mobilnummer. Hvis batteriet vil være mindre enn 1 %, vises neste tekstmelding "Advarsel! Batteriet er for lavt, strømmen vil gå av automatisk".

GPS-lokalisator i billaderbatteri

Overfartsalarm

Hvis kjøretøyet beveger seg med høyere hastighet enn grensen, vil enheten sende SMS til standard mobilnummer.

billader med GPS-lokaliseringshastighetsdeteksjon

Lyd alarm

Hvis den innspilte lyden rundt billaderen overstiger 70 dB, vil enheten automatisk varsle deg ved å ringe til standard mobilnummer. Billaderen med GPS-lokalisering er derfor en ideell løsning for å beskytte kjøretøyet ditt.

gps locator lydalarmdeteksjon

Egenskaper:

USB billader med GPS locator
Varsling ved lyder over 70 db
Lytting av interiøret i kjøretøyet via telefonsamtale
Integrert batteri, som sikrer funksjonaliteten selv når den tas ut av lighteren
SOS-knapp

Spesifikasjoner:

Batteri: 3,7V/130 mAh litium
Nettverkstilkobling: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB-utgang: 5V
Driftsspenning: 9-15 V DC
Arbeidstemperatur: -20 ~ 60° C i kjøretøyet
Maksimal luftfuktighet: 5 % - 95 %
Mål: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Vekt: 81 g

Pakken inneholder:

1x Billader med GPS tracker
1x brukerveiledning

Kommentarer

Andre produkter