Mini OBD GPS-lokalisator med GPS + LBS-posisjonering

SKU: 09-052 Jeg har et spørsmål
Produsent PROFIO
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 900,00 kr
Pris inkl. MVA 1 080,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Mini OBD GPS-lokalisator med GPS + LBS-posisjonering

Minikompakt OBD GPS-lokalisator med GPS + LBS-posisjonering. Nøyaktig lokalisering av kjøretøyet ditt i sanntid og med en gjeldende posisjon mindre enn 10 meter , er det en flott sporings- og sikkerhetsenhet for passasjer- og nyttekjøretøyer. Få all nødvendig informasjon om sporet kjøretøy i sanntid og få oversikt over passert rute og kjøretøystatus.

OBD-enheten er kompatibel med de fleste kjøretøyer på markedet siden 2004. Med denne enheten vil du ikke ha problemer med lokalisering av kjøretøyet med høy nøyaktighet.

Den kan hovedsakelig brukes til firmabiler eller bilutleie. Enheten leveres med en fritt tilgjengelig "TrackSolid"-applikasjon (iOS, Android) for mobiltelefonen din, som du kan spore gjeldende plassering av kjøretøyet i som lokalisatoren er plassert i, og du vil også ha en oversikt over varslene.

gps obd locator

Alarm for frakobling

OBD-enheten har et standardgrensesnitt, så installasjonen i kjøretøyet er veldig enkel. I tilfelle en uvedkommende kobler fra en ODB-enhet, vil du umiddelbart bli informert på SMS til din mobiltelefon.

gps obd locator alarm for frakobling

Minimum strømforbruk

Enheten er utstyrt med en høyytelses MTK2503D-brikke som gir ultralavt strømforbruk og derfor ikke har noen negativ effekt på batteriet i kjøretøyet.

gps tracker strømforbruk

Ingen installasjon nødvendig

Installasjonen er veldig enkel, bare plugg OBD-lokalisatoren inn i kjøretøygrensesnittet og enheten er aktiv. I de fleste kjøretøy er grensesnittet plassert under rattet (se bilde - A-området).

obd gs localizer installasjon er ikke nødvendig

Miniatyr og kompakt design

Det er en veldig liten og lett enhet som kan holdes i én hånd. Av denne grunn kan den enkelt gjemmes direkte i kjøretøyet for å holde den ute av syne for andre.

obd gps locator mini og kompakt design

Overfartsalarm

Hvis kjøretøyet beveger seg med høyere hastighet enn grensen, vil enheten sende SMS til standard mobilnummer.

fartsalarm gps tracker

Lavt batterialarm

Når batteriet synker til 10 %, vil enheten sende en advarsels-SMS "Advarsel! Batteriet er lavt, lad det opp i tide!" til standard SOS-mobilnummer.

batteristatus gps locator

Flåtestyring av kjøretøy

Hvis du eier en flåte med kjøretøy i bedriften din, kan du spore dem samtidig under én konto. Med Tracksolid kan du spore opptil 10 000 kjøretøy om gangen.

en flåtestyring gps-sporer

Dobbeltsporing av GPS + LBS

OBD-enheten støtter GPS- og LBS-lokalisering. GPS er for å bestemme utendørs lokalisering med et avvik på opptil 10 meter og er avhengig av innhenting av data fra satellitter. En LBS er for å bestemme innendørs lokalisering med en nøyaktighet på mindre enn 50-150 meter (i bygninger, rom, bedrifter), og sporing hentes fra data via GSM-nettverket, slik at denne funksjonen kan fungere overalt i mobilsignalområdet ( for eksempel i kjelleren).

GPS-sporingsenhet + lbs-posisjoneringslokalisator

Egenskaper:

OBD-enhet med GPS
Kompakt og miniatyrdesign
Integrert batteri, som sikrer funksjonaliteten selv når den tas ut av lighteren
Plassering med en nøyaktighet på mindre enn 10 meter

Spesifikasjoner:

Antenne: GPS/GSM/Bluetooth
Batteri: 50 mAh litium
Nettverkstilkobling: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 900/1800 MHz
Driftsspenning: 12 V DC
Arbeidstemperatur: -20 ~ 70° C i kjøretøyet
Fuktighetsområde: 5 % - 95 %
Mål: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Vekt: 30 g

Innholdspakke:

1x OBD GPS-lokalisator
1x brukerveiledning

Kommentarer

Andre produkter