Kamera i vekkerklokke WiFi P2P med 10 IR LED + 24/7 overvåking og bevegelsesdeteksjon

SKU: 10-631 Jeg har et spørsmål
Produsent /
Produkt tilgjengelighet forhåndsbestille
Leveringstid 1 - 3 uker.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. MVA 1 599,96 kr
Pris inkl. MVA 1 920,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Kamera i vekkerklokke WiFi P2P med 10 IR LED + 24/7 overvåking og bevegelsesdeteksjon

Kamera i vekkerklokke WiFi P2P med 10 IR LED + 24/7 overvåking og bevegelsesdeteksjonsfunksjon. Kameraet i den digitale klokken støtter også toveis lyd. Den perfekte kombinasjonen av et spionkamera og en vekkerklokke. Du kan bruke dette produktet til å overvåke hjemmet ditt - spille musikk - stille inn en vekkerklokke. Bildekvalitet FULL HD-oppløsning . Wifi-kameraet tilbyr et bilde på 30 bilder per sekund av høy kvalitet med skarpere og klarere detaljer. 150° bred visningsvinkel og nattsyn, den har innebygde 10 infrarøde IR LED-lys for å la deg se klarere i nattmiljøet, disse IR-lysene er helt usynlige når du tar opp om natten.

Innstilling av gjeldende tid og vekketid, viser også gjeldende temperatur.

full hd wifi p2p kamera i vekkerklokke med IR LED-lys

Toveis lyd og lytting , lar deg snakke og lytte via mobiltelefon når de er på forskjellige steder. Enheten har et innebygd 2000mAh batteri. Støtt iOS/Android -app for direkte overvåking over Internett 24-timers kontinuerlig P2P-fjernovervåking med bevegelsesdeteksjonsmodus .

Videokomprimeringsformatet er H.264, som har høyere bithastighet og sparer minne. En vekkerklokke med skjult WiFi-kamera overvåker hva som skjer i leiligheten din under ditt fravær. Du kan se arrangementet eksternt på nettet eller spille det på nytt. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å forlate barn eller kjæledyr hjemme uten tilsyn. Takket være dens kompakte dimensjoner og diskrete utseende passer den inn i ethvert interiør, og du kan enkelt plassere den hvor som helst i hjemmet eller kontoret.

klokke med skjult wifi-kamera

Det skjulte kameraet med nattsyn opp til en avstand på 6 meter dekker en vinkel på 150°, tar opp i FULL HD-oppløsning, og ved bevegelsesdeteksjon vil du motta en push-varsling på smarttelefonen din. Innspilte opptak lagres valgfritt enten på et innsatt microSD-kort med en maksimal kapasitet på 128 GB (ikke inkludert i pakken), eller direkte på telefonen, og takket være støtte for Wi-Fi-tilkobling kan du se alt som skjer foran kameraet eksternt på smarttelefonen. Som med en klassisk vekkerklokke, kan gjeldende tid og alarmtid stilles inn ved hjelp av knappene på toppen, den viser også gjeldende temperatur. Kamerakontrollene er plassert på baksiden av vekkerklokken under dekselet sammen med batteriet, kameralinsen er fint gjemt under det røkte glasset i klokkedisplayet.

spionkamera i vekkerklokken

For å koble det skjulte kameraet i vekkerklokken med mobiltelefonen eller nettbrettet via et Wi-Fi-nettverk, må du installere en applikasjon som kan lastes ned gratis i Google Play/App Store. Da kan du bruke alle funksjonene til det skjulte kameraet, som muligheten for å se en live forhåndsvisning, ta opp og deretter spille av opptakene som er gjort direkte på telefonen, eller avanserte innstillinger av kameraparametrene. Innspilte videoer kan også enkelt spilles av på PC-en. Batteriet i vekkerklokken kan lades opp med den medfølgende USB-kabelen fra en PC eller fra en vanlig USB-adapter. Det innebygde oppladbare litium-ion-batteriet er nok til å betjene kameraet i opptil 2 timer, med permanent tilkobling til strømnettet kan både vekkerklokke og kamera fungere praktisk talt non-stop.

Egenskaper:

Skjult kamera i vekkerklokkedisplayet
Bevegelsesdeteksjon i en avstand på 6 meter
Videoopptak i Full HD-oppløsning
Usynlig IR-lys for nattsyn opp til en avstand på ca. 5-8 meter
Fullt funksjonell enhet for bruk som klassisk vekkerklokke eller digital klokke
Dette WiFi-kameraet er kompatibelt med 2,4GHz-nettverket

Spesifikasjoner:

FULL HD 1080p oppløsning
Støtte for minnekort opptil 128 GB (ikke inkludert i pakken)
Nattsyn: ja, 10 IR-lysdioder
Batterikapasitet; 2000 mAh
Vekt: 175 g
Størrelse: 131x37,5x62,5mm

Synsvinkel på skjult kamera 150°
Støtte for microSD-minnekort opptil 128 GB
Alternativ for direktesending av video
Støtter loop-opptak
Varsling til mobilapplikasjonen når bevegelse oppdages
Enkelt kameraoppsett
Mulighet for å stille inn oppløsning eller justere lysstyrken og kontrasten til kameraet i applikasjonen
Mulighet for å ta bilder eller videoer (lagret i telefonminnet)
30FPS-opptak
Viser gjeldende tid, vekketid og temperatur på displayet
Batterilevetid opptil 5 timer
Batteri 3,7V med en kapasitet på 2000mAh
Muligheten for non-stop drift med konstant strømforsyning fra strømnettet
Driftstemperatur -10-60°C


Pakkeinnhold:

1x Vekkerklokke med skjult WiFi-kamera
1x USB strømkabel
1x manuell

Kommentarer

Andre produkter